Reacties

Bordjes aan de muur: bordjes ophangen, 7 methodes — 35 reacties

 1. Hier moet je dus echt van houden hoor, zulke felle kleuren... Niet echt mijn ding. Maar als dit nou wel je kleuren zijn, dan is het natuurlijk helemaal geweldig om een set van deze lichte borden te vinden en daarmee je muur heerlijk op te vrolijken... Want ik geef het eerlijk toe, het staat wel heel vrolijk..!
  Ik wens je een heel fijne dag,
  Lieve groet,
  Mirjam

  • Mijn oudste dochter vindt ze ook mónsterlijk. Maar net als jij is ze bereid toe te geven dat ze wel vrolijk zijn.

   Mijn man heb ik ze nog maar niet laten zien...

  • Je man heeft ze allang gezien gisteren en dacht: "Hé, nieuwe wandversiering. Ziet er vrolijk uit".

   Floris

 2. Hmhm Nicole, inderdaad vrolijk felle kleurtjes en een leuk idee, maar nee, ook mijn smaak niet. Geniet ervan! (wij lezers hoeven ze niet elke dag te zien :) :) )
  Fijne dag toegewenst!

 3. Ik ben benieuwd naar de hele setting! Dus borden mét de muur en wat er verder in je keuken staat. Kan me niet herinneren dat je daar een foto van hebt gepost, dus ik ben nieuwsgierig! ik vind ze wel leuk, maar dan vooral om de kinderen van te laten eten. Ik denk dat ze gaan vechten om de leukste plaatjes!

  • Als de kinderen er om gaan vechten laat ik ze helemaal aan de muur hangen!

   Ik zal binnenkort eens foto's maken van mijn keuken. Maar als ik eerlijk ben, passen de borden er niet per sé bij. Aan de andere kant: mijn keuken is toch nogal een mengelmoes. In die zin kan het weer wel.

 4. Leuk!!!! Ik heb ze ook zien liggen en ik had gelijk al een paar in mn handen...en die kommen/schalen zijn ook zoooo leuk! Maar, toen dacht ik: heb ik het nodig, ik heb genoeg schalen om mn fruit en andere dingen in te bewaren en heb ze uiteindelijk niet gekocht, maar ik blijf ze erg mooi vinden! En wat een leuk idee om dit met tape aan de muur te hangen...ik hou zelf ook niet van al die spijkertjes in de muur enzo..

  • Ik herken je gedachtengang Boukje. Ik liet ze eerst ook liggen omdat ik genoeg borden heb. Maar toen bedacht ik dus ineens dat ik ze ook als wandversiering zou kunnen gebruiken.

 5. De borden hebben vrolijke kleurtjes. Hier in huis zal het niet zo staan. Handige manieren allemaal. En grappig dat voorbeeld van je schoonvader! Ik vind de rekjes van ikea erg leuk. Die grote heb ik op de kamer van mijn dochter hangen om leuke spulletjes op te zetten of zelf gemaakte dingen aan te hangen.

  • Eigenlijk vind ik ze in een landelijke omgeving ook niet passen moet ik bekennen. Maar mijn huis is nogal eh... eclectisch ingericht. Dus dan op een bepaalde ook weer alles. Hoop ik.

 6. Ik heb hier leuke pannenonderzetters op een schilderij plankje staan, vond ze zo leuk! En de kindjes gebruiken regelmatig dingen waar ze niet voor bedoeld zijn ???? zo zijn lepels hele leuke drumstokjes!

  • Wat een leuk idee om onderzetters als decoratie te gebruiken. Ik kan me daar best wat bij voorstellen. Sommige zijn gewoon superleuk!

 7. Ik zie mezelf dit nog wel doen, met bordjes in mijn stijl ;) ik zou dan toch voor een zo zeker mogelijk systeem kiezen. iets als nr 3 :) scherven brengen geluk, maar ook rommel he!

 8. Ik ben fan! Het staat hartstikke leuk en ben gek op zulke kleuren. Goed idee met die tape maar krijg je geen sporen op de muur? Ligt er natuurlijk aan wat voor ondergrond je hebt denk ik? Echt leuke borden en goed idee om ze op te hangen hoewel het met dit warme weer ook leuk is voor een picknick ergens. :D

  • Nou, dat is inderdaad wel een nadeel Jasmijn. Ik kan de borden er niet met goed fatsoen weer afhalen. Om die reden is een bordenrek ook slimmer, of zo'n schilderijplank.

 9. Als eerste wat een leuke borden! En handige tips. Ik zou zelf niet zo snel borden ophangen, maar dat is omdat het niet in mijn interieur past... Ik vind het vaak wel heel mooi staan als het bij iemand past.
  En dank voor de tip van de schilderijplankjes! Die kan ik namelijk heel goed voor iets anders gebruiken. :)

  • Ik heb dat vaak bij kleding. Dat ik het heel mooi vind, en heel goed vind staan bij iemand anders. Maar zelf draag ik het dan toch niet omdat het niet bij me past.

 10. Wat veel oplossingen, zou zelf voor het bordenrek gaan denk ik. Vooral omdat je andere alles precies waterpas moet zien te krijgen. Vind je bordjes trouwens echt heel mooi!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder