Reacties

Gordijnroede Xenos van 4,95 gekocht! — 18 reacties

 1. In ons nieuwe huis hebben wij nog geen gordijnen behalve boven omdat we die overgenomen hebben.
  We wonen nu in het voorlaatste huis in een doodlopende straat dus eigenlijk vinden we gordijnen niet nodig wegens de minimale passage hier. En er is ook nog eens een oprit voor het huis dus geen gepasseer langs het raam.
  Maar gordijnen geven ook wel meer gezelligheid en minder licht dus ik weet niet of het er ook van gaat komen hier.
  Misschien gewoon gordijnen om 's avonds in de winter dicht te trekken...
  En ik zou kiezen voor niet te druk. Neutraal één kleur (denk ik).

  • Omdat wij op het platteland wonen, zijn gordijnen vanwege inkijk ook niet echt nodig. Maar wat je zegt: ze geven wel meer gezelligheid.

   Neutraal en in één kleur lijkt mij ook de verstandige keuze, maar ik vind dat zo saai!

  • Eigenlijk zijn alleen mijn muren neutraal. De rest is nogal kakelbont… Vandaar mijn aarzeling. Want ik wil zo graag hele wilde gordijnen!

 2. Wij hebben overal effen gordijnen, behalve op zolder. Die is heel strak / modern en daar komt een gordijn met een ingeweven patroon (wel effen in kleur dus)

  Gordijnen horen voor mij bij de basis en die heb ik graag neutraal.

 3. ik zou kiezen voor beide, wij hebben hier in de woonkamer bedrukte hangen en in de slaapkamer effen. Na verloop van tijd verruilen we ze zodat de kamer er weer heel anders uitziet

 4. Wij hebben met een patroontje onder en boven. Het is maar net wat je verder in huis hebt staan. Bij ons is het allemaal vrij rustig en dan stoort zo'n patroon niet. Qua kleur past het ook allemaal mooi bij elkaar dat houdt het ook rustig.

  • Ik vrees dat onze woonkamer verder nogal bont is. Veel gekleurde kussentjes en een boekenkast vol met boeken. Dat zorgt ook voor veel kleur.

 5. Wij hebben een vrij druk ingericht huis dus effen gordijnen. Behalve in de slaapkamer, die is weer heel rustig ingericht en daar hebben we eehm..., bloemetjesgordijnen... Staat leuker dan het lijkt als ik het zo typ... :-)

 6. Als je bloemetjes of kleurige gordijnen gaat kiezen zou ik heel goed kijken naar de bestaande kleuren in je kamer ; een mix hiervan , dat terugkomt in je gordijnen staat altijd goed. Bovendien zou ik voor een stevige stof kiezen, dat hangt mooier. Linnen is natuurlijk helemaal prachtig.

 7. Onze gordijnen hebben een patroon. Ze zijn in rood/bruine tinten met hier en daar wat goud er op. Staat mooi bij de rest van de kamer.
  Onze overgordijnen zijn tot op de grond. Dat vind ik erg mooi. Ze zijn eigenlijk voor de sier. Want ze gaan nooit dicht. Als we ze dicht doen hangen ze voor de radiator en dan werkt die niet meer.
  Wij hebben ook dunne vouwgordijnen voor de ramen. Die gaan 's avonds een stuk naar beneden, dan is er ook geen inkijk meer.
  Zonder gordijnen vind ik het kaal.
  Al onze gordijnen komen bij de Leenbakker vandaan. Die is niet duur en je hebt er behoorlijk uitzoek.

  Succes met het uitzoeken!!

  • De vouwgordijnen zijn niet goedkoop, maar dat ging ook niet met onze joekels van ramen. (ons breedste raam is 3.30 meter breed) Ze zijn gemaakt met dunne, neutrale vitragestof. Van binnen kun je er doorheen kijken naar buiten. Ze nemen daardoor ook weinig licht weg.

 8. Ik heb bij IKEA deze gekocht
  ALVINE SPETS
  Gordijn met kantwerk, 1 paar, ecru
  IKEA FAMILY prijs € 9.99 / st.

  De gordijnen met kantwerk laten daglicht door, maar gaan inkijk tegen.
  Ik vind ze zo gezellig en ze zijn niet te druk in mijn ook best kleur rijke kamer.
  veel plezier met uit zoeken meid, wat je ook kiest door dat er gordijnen komen zal je kamer er toch anders uit gaan zien. en dat is toch ook weer heel leuk.
  groetjes adrienne

 9. Mooi! Ik kan me helemaal voorstellen dat een gordijn de gezelligheid binnenhoudt. En je kan hem natuurlijk ook altijd open laten. Zelf heb ik laatst ook nieuwe gordijnroedes gekocht, een hele investering, maar het is het meer dan waard. Prachtig strak modern design.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>