Reacties

AH Maaltijdsalade orzo verspakket: is het lekker? — 21 reacties

 1. Toch heb je er een mooi recept bij: die groenten zijn ook lekker bij gekookte aardappels of rijst. Een sauzig iets erbij en je bent weer klaar.

  Ik bak vaak de groenten in de oven (op de bakplaat). Lekker hoor

 2. Oh bah, slijmerig eten houd ik ook niet van. Ik gebruik eigenlijk alleen verspakketten voor soep, dus een echte favoriet heb ik niet, behalve dan die voor tomatensoep;). Maar ja, die maak ik tegenwoordig vaak zonder verspakket, omdat ik inmiddels toch wel weet wat ik ervoor nodig heb.

 3. Als je iets niet probeert dan weet je het niet en het zag er lekker uit maar je vond het dus niets. Ben niet zo een voorstander van pesto maar met wat anders erbij of gewoon de groentesalade zo eten lijkt me ook wel lekker.

 4. Ik denk dat de orzo te lang gekookt heeft. En die appel begrijp ik ook niet echt in het recept.
  Portie grootte vertrouw ik zelden. Die klopt eigenlijk nooit bij de porties die er in mijn gezin gegeten worden. Die zijn namelijk veel groter, ha, ha. Buiten dat, kook ik gewoon graag grotere porties. Is er wat over voor de volgende dag en er kan altijd iemand mee eten. Of ik verwerk een restje in een volgend gerecht. Veel restjes eindigen in zelfgemaakte burgers of worden verwerkt tot broodbeleg.

 5. Ik heb laatst een verspakket van de Jumbo gekocht. Die voor moussaka. Die was wel lekker. Maar dat was echt een uitzondering. Ik koop ze eigenlijk nooit.

  Ik weet niet of ik hier linkjes kan plaatsen dus ik doe het even zo: op de website www punt eviekookt punt nl staan de recepten van de maaltijdpakketten van Knorr. (Even Knorr invullen bij de zoekfunctie). Misschien vind je dat wat?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder