AH Verspakket Thaise groene curry op het menu vandaag

IMG 1322Dus.

Ik kom de Albert Heijn binnen en loopt prompt tegen een slimme marketing truc aan. Want daar op de ‘kopse kant’ stonden verlokkelijke maaltijdpakketten, die in de aanbieding waren. Ook wel verspakket genoemd.

Helaas ben ik voorgoed afgeknapt op de Maggie Roerbaknoedels. Ik heb het twee keer geprobeerd, maar die noedels hebben een rare kartonachtige bijsmaak. Dus die loop ik nu voorbij alsof ik ze nooit heb gekend.

Maar ik ben nog steeds wel in voor eens ‘wat anders dan anders’.

AH Verspakket Thaise groene curry

Dit exotisch klinkende verspakket leek me wel wat. Bovendien was het afgeprijsd van 4,49 naar 3,99. En dat werkt toch drempelverlagend om zo’n pakket eens uit te proberen.

Binnenkort mijn review!

Zie ook mijn review van het verspakket AH: Bietenrisotto!

Inspiratie nodig? Lees dan mijn post: Wat eten we vandaag?

Wat staat er bij jullie vandaag op het menu?

Similar Posts

21 Comments

 1. Klinkt lekker!
  Wij eten spinspag. (Spinazie met spaghetti). Een favoriet van de kinderen. Als zij mee mogen praten over het weekmenu staat dit er altijd op.
  En zon ‘rare curry’ zou zeker geen kans maken. Gelukkig ben ik er ook nog ;)

 2. Vanmiddag aten we zelfgemaakte foe jong hai met rijst en vanavond maak ik nog een simpele tomatensoep bij de boterhammen ( bouillon, tomatenpassata, balletjes en iets om de soep dikker te maken zoals aardappelzetmeel oid).

  Ik ben benieuwd naar je review van de curry

 3. Benieuwd naar je bevindingen!!
  Een puree van pastinaak, knolselderij en aardappel met rauwe andijvie, geitenkaas en zongedroogde tomaten!

  1. Deels wel, omdat ik eigenlijk geen aardappel mag, dit heel lekker vind en veel groenten moet eten, maakte ik altijd al een aardappel/knolselderijpuree.
   Een paar weken geleden vertelde een vriendin dat zij aardappel, knolselderij en pastinaak voor een puree gebruikte voor stamppot rauwe andijvie.
   Hoe zij de puree maakt weet ik niet, maar ik stamp het, doe er een klont roomboter door, een rauw ei, peper, zout en nootmuskaat en je hebt een heerlijke puree, echt eenvoudig klaar te maken!
   Ik heb geen verhoudingen, ik “doe maar wat”, in ieder geval smaakt het heerlijk.
   Door de raapsteeltjes van de zomer waar ik zongedroogde tomaten voor gebruikte, dacht ik dat doe ik hier ook bij.
   Gisteren aten we rauwe andijvie, mijn man met een stukje rookworst en ik met geitenkaas. Ik kijk gewoon wat ik heb liggen.
   Deze puree gebruik ik ook voor zuurkool.
   Boerenkool nog niet geprobeerd, ga ik ook niet doen, daar ik de pastinaak denk ik met de boerenkool niet helemaal een goede combi vind.

 4. Aanbiedingen staan altijd aan de kopse kant. Heb je aan één pakket genoeg met je gezin? Curry maak ik meestal van restjes groenten eventueel aangevuld met diepvriesboontjes, in plaats van de peper gebruik ik gedroogde piripiri-pepertjes. De truuk is vooral goede currypasta en kokosmelk.

 5. vandaag hutspot. Dochter heft hollandse collaga en die at iets met “aardappels en uien?” Haha hutspot dus. Koud genoeg voor op deze vrije family day. Sneeuw en berekoud is goed voor dit recept. Er is ook turkey soup en mss homemade Yogurt.
  Groet,
  Wilma

 6. Heerlijk deze groene curry, de kinderen zijn er dol op bij ons. We voegen alleen nog wat extra groenten toe want de saus kan wat dun zijn en daar houden ze hier niet van. Je moet vooral kunnen herkennen wat je eet, dus ook niet te fijn snijden. Wij voegen geen vlees of vleesvervanger toe en dat gaat prima.
  Ik krijg er bijna trek van.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.