Reacties

Mac and Cheese: Bloemkool Mac n cheese verspakket van 4,99 — 16 reacties

 1. Feel good food, dat kan soms helpen.
  Bij Italianen is een pasta een voorgerecht, dan denk ik moet ik nu nog meer eten.
  Gelukkig is het goed bevallen Mac & Cheese.
  Eet het zelf eigenlijk helemaal niet meer, vreemd. Hans

 2. Het ziet er heerlijk uit! Wel heel jammer van het gebrek aan groenten. Ik heb dat gevoel bij verspakketten sowieso vaak en vermoed dat het gewoon komt omdat veel groente niet in zo'n pakket past. En ja, hoera voor ovengerechten. Alles opgeruimd als je aan tafel gaat.

 3. Ik snap nog steeds niet waarom iemand vegetarisch gehakt zou kopen, of vegetarische worst. Het smaakt niet naar wat het moet vervangen. Dat is hetzelfde als 0% bier. Het smaakt niet naar bier, dus drink gewoon iets anders... Ofwel, dit is geen gemiste kans, maar gewoon zoals het hoort.

 4. Als alleenstaande ga ik hier niet aan beginnen. Dacht ook dat mac op een hamburger sloeg. Nu vermoed ik dat het op de maccaroni slaat. Eigeblijk zijn er al teveel pasta maaltijden. Dwz in maccaroni, bami en brood zit hoofdzakelijk tarwe en in die eerste 2 ook nog eens vrijwel geen vezels. Couscous is ook tarwe, met wat meer vezels en het is sneller klaar. Maccaroni is het goedkoopst. De volkoren uitvoering kost me maar 10ct per maaltijd. Maar ik denk dat aardappels uiteindelijk gezonder zijn. Kan je ook bloemkool met prei en ui en kaas bij gooien. Zelf doe ik er dan nog wat kruiden bij.

 5. Ik maak 's winters vaak pasta bakes zoals ze in het Engels heten. Pasta al dente koken, groente bakken of koken of roosteren, bechamelsaus maken -met of zonder kaas - en alle door elkaar roeren en in een ovenschaal doen. Half uurtje in de oven tot er een korstje op zit. Easy peasy, heb je geen pakket of pakje of zakje voor nodig. Bij mij altijd veel meer groente dan pasta, zodat het ook nog gezond is. En de soort groente maakt eigenlijk ook niet uit, waar je maar trek in hebt!

 6. Ik heb al een paar keer zo'n groente maaltijd pakket gekocht. Ik wil wel graag waar voor mijn geld, want zoveel heb ik niet te besteden. Maar elke keer word ik teleurgesteld door het te weinig groenten erin. Ik koop het nu niet meer, het is mij echt te duur. Ik maak het in een goedkopere variant dan wel na.

  • Jammer dat de hoeveelheid groenten zo tegenviel Diana. Bij deze vond ik het ook weinig, maar ik heb ook wel pakketten gehad waarbij ik wel tevreden was over de hoeveelheid groente.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder