Reacties

Een dag koning zijn of een dag weer kind? + Linkparty Reminder — 8 reacties

  1. Een dag weer kind zijn is natuurlijk iets wat je gewoon kunt doen , een dag koning zijn is niet zo simpel, maar als ik de kans kreeg zou ik het voor een dag wel willen. Ik vrees alleen dat de koninklijke familie na die dag een stuk minder te besteden zou hebben, want ik zou die dag voornamelijk gebruiken om een aantal goede doelen een flinke schenking te doen.

  2. Als ik voor een lange tijd dingen kan wijzigen.. koning.
    Ik gooi een stapel politici (die opruiende, nietszeggende draaikonten) eruit. Ik herverdeel de begroting. Ik schrap subsidies waar de onderlaag niks aan heeft. Verander de belasting. Het verhuren van woningen wordt anders. Extra subsidie voor isolatie en warmtepompen voor woningen onder de 3 ton. Mensen die geen electrische auto hebben niet straffen maar steunen. (Want degene die wel een auto nodig heeft maar geen electrische kan betalen is op allerlei fronten de pineut.)
    Stervensdrukke dag denk ik.

    Nou heb ik vandaag een uur in een bos geslentert van paddestoel naar paddestoel, koeien een hand gras gevoerd en 2 uur met klei gespeeld dus dat een dagje kind zijn.. ach.

  3. O, absoluut een dag weer kind. Veel liever dan een dag koning zijn. En dan wil ik kind zijn met m'n vader er weer een dagje bij. Hoe heerlijk zou dat zijn... Ik droom nog even verder;).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder