Een dag koning zijn of een dag weer kind? + Linkparty Reminder

tea topic koning

‘Zou je liever voor een dag koning zijn of voor een dag weer kind?’

Wat een aparte vraag is dit Tea Topic!

Ik heb er niet lang over na hoeven denken: ik zou dan liever een dag weer kind zijn, want koning zijn lijkt me eerlijk gezegd helemaal niet zo fijn.

Huisvlijt Linkparty Reminder

Hieronder kun je weer jouw blogpost delen, en/of leuke nieuwe blogs ontdekken!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Waarvoor zou jij kiezen: een dag koning, of een dag weer kind?

Similar Posts

8 Comments

  1. Een dag weer kind zijn is natuurlijk iets wat je gewoon kunt doen , een dag koning zijn is niet zo simpel, maar als ik de kans kreeg zou ik het voor een dag wel willen. Ik vrees alleen dat de koninklijke familie na die dag een stuk minder te besteden zou hebben, want ik zou die dag voornamelijk gebruiken om een aantal goede doelen een flinke schenking te doen.

  2. Als ik voor een lange tijd dingen kan wijzigen.. koning.
    Ik gooi een stapel politici (die opruiende, nietszeggende draaikonten) eruit. Ik herverdeel de begroting. Ik schrap subsidies waar de onderlaag niks aan heeft. Verander de belasting. Het verhuren van woningen wordt anders. Extra subsidie voor isolatie en warmtepompen voor woningen onder de 3 ton. Mensen die geen electrische auto hebben niet straffen maar steunen. (Want degene die wel een auto nodig heeft maar geen electrische kan betalen is op allerlei fronten de pineut.)
    Stervensdrukke dag denk ik.

    Nou heb ik vandaag een uur in een bos geslentert van paddestoel naar paddestoel, koeien een hand gras gevoerd en 2 uur met klei gespeeld dus dat een dagje kind zijn.. ach.

  3. O, absoluut een dag weer kind. Veel liever dan een dag koning zijn. En dan wil ik kind zijn met m’n vader er weer een dagje bij. Hoe heerlijk zou dat zijn… Ik droom nog even verder;).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.