Reacties

Digitale keuken weegschaal Action voor 4,95 — 25 reacties

  1. Ik gebruik een van mijn mechanische weegschalen, een Korona of een Wesco. Die doen het prima, maar de gewichtsaanduiding, een streepje is 20 gram, vind ik niet nauwkeurig genoeg. Op advies van een hobbybroodbakkersforum heb ik een digitale Myweigh KD 8000 aangeschaft. Ze roemen over het gebruiksgemak en de nauwkeurigheid tot op een gram. Aan mij helaas niet besteed. Er zitten teveel toeters en bellen op, althans voor mij. Vandaar dat hij ongebruikt in de kast staat. Dat is echter mijn mankement en geldt voor alles wat digitaal is. Vandaar dat ik uitkijk naar een rode of crèmekleurige mechanische van Berkel weegschaal met een maximaal bereik van 5 kg. Staat ook leuker in mijn keuken.
    De enige digitale uitzondering is een weeglepel voor het afwegen van zout en gist. Die is van het merk Sunartis.

  2. Toen mijn mechanische stuk ging, was ik bijna jarig. Ik heb toen van oudste dochter een digitale keukenweegschaal als verjaardagscadeau gevraagd. Zij had zelf al een digitale en mij leek het ook heel handig om een wat nauwkeuriger weegschaal te hebben. Hij bevalt prima en ik heb de batterij nog nooit hoeven vervangen.

  3. De oude analoge weegschaal heet een grotere tolerantie dan de digitale.
    De digitale mini keuken weegschaal is nauwkeurig meet op 0,01 gram nauwkeurig. Hans

  4. het is inderdaad geen geld, maar het gebruik van batterijen in de digitale weegschalen staat me zo tegen. de batterij is altijd op het verkeerde moment leeg en batterijen en milieu is niet zo'n fijne combi. Nou heb ik laatst een handmatig opwindbare keukenweegschaal gevonden :-) ! je draait de knop een paar keer en dan kun je een tijdje wegen. tot op de gram nauwkeurig. ben er erg blij mee. voor mijn personenweegschaal heb ik gewoon een mechanische . nooit gedoe met batterijen (en daar komt het niet op een gram of ons wat mij betreft).

  5. Leg een pakje boter op de weegschaal. Wat het weegt staat er op. Klopt dat met wat de weegschaal aangeeft dan is dat in orde. Bijstellen kan meestal wel met een analoge weegschaal, maar niet met digitaal. De analoge keukenweegschaal werd roestig van binnen en werkte niet goed meer. Ik gebruik nu ook een digitale.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder