Reacties

Eiersnijder: flauwekul of handig? Ik wil 'm niet missen! — 60 reacties

 1. Wij hebben een goedkope van Ikea maar die werkt niet optimaal helaas. Mijn moeder had vroeger een goede en daar sneed ze ook de champignons mee. Super makkelijk!

 2. Ik heb er geen. Maar ik ken hem wel van vroeger van mijn moeder. En we gebruikten hem vooral voor champignons. Misschien toch maar eens aanschaffen want ik vond hem wel heel handig inderdaad.

 3. Wij hebben er een, sinds we samenwonen, zo een met snaren. De vorige heb ik gesloopt. In mijn eenpersoonshuishouden had ik hem wegbezuinigd, omdat ik vond dat je er ook een mes voor kon gebruiken.

 4. Ik heb een ouderwetse eiersnijder die plakjes snijdt. En ook ik kan niet zonder haha en ga er voortaan ook kiwi’s mee snijden. Stom dat ik daar zelf nooit aan gedacht heb hahaha

 5. Ik heb zo'n eiersnijder die zowel plakjes als partjes kan snijden maar eigenlijk gebruik ik de eiersnijder zelden.Ik heb hem zelf niet gekocht maar kreeg hem van mijn moeder die zeker een stuk of vier van die dingen in haar kast staan had en er eentje weggaf omdat ze die zelden gebruikt.Zij heeft er nu nog drie in de kast staan maar wil ze niet wegdoen voor het geval ze die ooit eens nodig heeft en een paar op reserve is volgens haar interessant voor als er eentje valt en breekt.....

 6. Ja, als je partner de aanschaf van een eiersnijder niet nodig vindt heb je je daar bij neer te leggen: zo’n aanschaf moet door beide partners goedgekeurd worden!????????
  Dat doen wij ook maar pas als het om grote dingen met een forse prijs gaat!

 7. Mijn moeder heeft er laatst weer eentje gekocht. Zij vindt het veel mooier staan, die plakjes ei op sla. Ik heb al jaren geen eiersnijder meer en hoef hem ook niet. Ik vind een ei losjes in blokjes gesneden leuker staan op de sla en het lijkt dan meer. Wat ik dus lekkerder vind.

 8. Ach! Ik had 'm wel inderdaad. Maar waar is ie nu gebleven? Volgens mij toch richting kringloop gegaan omdat we 'm nagenoeg niet gebruikten. Wat ik nog wel heb is zo'n ding om gaatjes in een (ongekookt) ei te prikken. Dat helpt bij het koken ofzo (dat ie niet barst)? Afijn. Daar greep ik ooit vol met mijn duim in. Eigen schuld, moest ik 'm ook maar niet in een laatje laten liggen.

  • Zo'n ding om een gaatje mee te prikken heb ik dan weer niet : ) Als ik de eieren maar niet te hard of te snel kook, dan barsten ze meestal niet.

 9. Mijn partner had in dit geval gewoon dikke pech gehad. Met je onzin. Zo'n ding kost geen 50.000 euro ofzo. Wij eten in het weekend vaak een eitje bij het ontbijt en ik ben blij dat ik mijn ei er dan even door heen kan jassen. Ook onze 4-jarige kan zich er goed mee vermaken dan, haha.

 10. Hahahaha wat een reacties op een eiersnijder, blijkbaar leeft het toch wel. Ik heb er geen, meer omdat ik echt al genoeg 'troep' in de keukenkastjes heb. Maar je krijgt er wel hele mooie plakjes mee.

 11. Meestal vind ik ze wel handig, omdat ik zelf niet zulke dunne plakjes kan snijden. Sommige eiersnijders hebben alleen geen scherpe mesjes, waardoor het totaaaal niet werkt

 12. Oh wat handig! Ik ken alleen de eitjes snijder. Gisteren vond ik het weer een heel gedoe om de uien te snijden voor mijn verse soep dus zou deze zeker aanschaffen, gemak dient de mens!

 13. Wij gebruiken ze regelmatig, en eigenlijk niet alleen voor ei, maar ook voor alles wat we in fijne reepjes willen snijden en wat niet te hard is! Handig ding toch? Alleen soms wat lastin poetsen ..

 14. Ik heb er zelf geen 1, maar vind het wel een vet handig ding. Ik houd namelijk erg van gelijke en mooie plakjes en mijn ei zie er nu vaak niet zo best uit na het snijden.

 15. Ik heb er wel een en vind hem ideaal. Vooral voor het opmaken van borden en salades voor visite. Voor mezelf snij ik het gewoon in stukkies, maar wanneer je mooie borden wilt: geen overbodige luxe haha

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder