Onmisbaar voor mijn haar!

Screen Shot 2018 04 16 at 13.07.59Wat zou ik moeten zonder haarklemmen!

Elke ochtend pak ik lukraak een paar lokken haar, en steek die naar achteren met een haarklem. En klaar ben ik!

Ik haal er mijn haar mee uit mijn gezicht, of ik steek het er mee op.

Haarklem: ook geschikt voor tijdens het hardlopen

Ze zijn zelfs geschikt voor tijdens het hardlopen heb ik gemerkt. Mijn haar blijkt keurig zitten, tijdens het lopen.

Het grote voordeel van een haarklem vind ik dat het strak zit op mijn hoofd. En anders dan elastiekjes kun je ze makkelijk weer uit doen. Bij elastiekjes neem ik altijd een halve bos haar mee per ongeluk. Hoewel een invisibobble hier ook tegen schijnt te helpen.

Hier koop ik mijn haarklemmen

Ik koop mijn haarklemmen meestal bij de Hema voor 2,25 en soms bij de H&M. Maar vanochtend kwam ik ze tegen voor slechts 1,49 bij de Kruidvat. En ze zijn volgens mij nog van goede kwaliteit ook.

Lees ook mijn posts over zelf een scrunchie maken en de Rock & Ruddle kam die ik cadeau kreeg.

Heb jij iets wat onmisbaar is voor jouw haar/kapsel?

Similar Posts

16 Comments

  1. O ja ik had er vroeger ( toen ik nog lang haar had) ook zoveel, overal lag wel een klem of elastiekje. Ik ben altijd dol op de spullen van het kruidvat.

  2. Net als jou, mijn haarklemmen zijn hier ook onmisbaar...alsook een diadeem(ter afwisseling)heb nogal een ontembaar bos haar,vandaar.

  3. Grappig! Ik heb zaterdag ook nog een heleboel van die dingen gekocht bij de Kruivat! Inderdaad erg handig en onmisbaar! Zie ze wel altijd heel mooi staan bij mensen..daar moet ik dan nog wel even mee oefenen. Bij mij ziet het er vooral praktisch uit.Haha

  4. Ik had ze ook toen ik lang haar had! Ideaal...van een warboel in een handomdraai een fijne opgestoken kapsel maken! Mn haar is er nu te kort voor. En een tip voor elastiekjes, die wokkels, of hoe je ze ook noemt, van die plastic dingen, daar trek je geen trossen haar ermee uit hoor.

  5. Ik ben hier ook echt mee opgegroeid. Gelukkig is mijn haar nu lang genoeg en valt het niet meer zo snel in mijn gezicht. Dat maakt mijn haar doen nóg makkelijker! :)

  6. elastiekjes om het haar in vlechten te doen of 1 staart. Een paar haarklemmen heb ik al jaren in gebruik, een soort ovaal met een pen er dwars overheen. Die gebruik ik om mijn vlechten vast te zetten rond mijn hoofd. De klemmen die jij laat zien gebruik ik niet, blijft mijn haar niet mee zitten.

    1. redelijk lang ja, ik maak dan 2 vlechten , draai ze achter mijn oren naar boven en dan komen de punten aan de andere kant net onder mijn oren uit. (hoop dat je snapt wat ik bedoel). Zomers heerlijk koel en ook als het waait stormvast (mits goed vastgezet en daar zijn wel stevige klemmen voor nodig en dat zijn andere dan die jij gebruikt)

  7. Haha same here overal ligt wel een klemmetje of elastiekje om even snel mijn haar bijelkaar te kunnen steken. Soms word ik echt moe van mijn losse haar en heb ik net geen klemmetje of elastiekje bij me. Tegenwoordig zit er altijd eentje in mijn jas of tas.

  8. Helaas is mijn haar hier net te dun voor! Vaak geprobeerd met verschillende maar dan blijf ik om de paar minuten het opnieuw erin hijsen, haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.