Reacties

Onmisbaar voor mijn haar! — 16 reacties

  1. Net als jou, mijn haarklemmen zijn hier ook onmisbaar...alsook een diadeem(ter afwisseling)heb nogal een ontembaar bos haar,vandaar.

  2. Grappig! Ik heb zaterdag ook nog een heleboel van die dingen gekocht bij de Kruivat! Inderdaad erg handig en onmisbaar! Zie ze wel altijd heel mooi staan bij mensen..daar moet ik dan nog wel even mee oefenen. Bij mij ziet het er vooral praktisch uit.Haha

  3. Ik had ze ook toen ik lang haar had! Ideaal...van een warboel in een handomdraai een fijne opgestoken kapsel maken! Mn haar is er nu te kort voor. En een tip voor elastiekjes, die wokkels, of hoe je ze ook noemt, van die plastic dingen, daar trek je geen trossen haar ermee uit hoor.

  4. Ik ben hier ook echt mee opgegroeid. Gelukkig is mijn haar nu lang genoeg en valt het niet meer zo snel in mijn gezicht. Dat maakt mijn haar doen nóg makkelijker! :)

  5. elastiekjes om het haar in vlechten te doen of 1 staart. Een paar haarklemmen heb ik al jaren in gebruik, een soort ovaal met een pen er dwars overheen. Die gebruik ik om mijn vlechten vast te zetten rond mijn hoofd. De klemmen die jij laat zien gebruik ik niet, blijft mijn haar niet mee zitten.

    • redelijk lang ja, ik maak dan 2 vlechten , draai ze achter mijn oren naar boven en dan komen de punten aan de andere kant net onder mijn oren uit. (hoop dat je snapt wat ik bedoel). Zomers heerlijk koel en ook als het waait stormvast (mits goed vastgezet en daar zijn wel stevige klemmen voor nodig en dat zijn andere dan die jij gebruikt)

  6. Haha same here overal ligt wel een klemmetje of elastiekje om even snel mijn haar bijelkaar te kunnen steken. Soms word ik echt moe van mijn losse haar en heb ik net geen klemmetje of elastiekje bij me. Tegenwoordig zit er altijd eentje in mijn jas of tas.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder