Reacties

Rock en Ruddle kam gekregen: daar word je vrolijk van! — 22 reacties

 1. Bij mij gaat er elke ochtend een borstel doorheen, maar verder kijk ik er dan de rest van de dag weinig meer naar om. Maar ehm, ik heb dus een nieuwe nodig (en keek maandag bij de Appie, maar daar hebben ze ze niet) en nu zie ik deze en tja, nu ben ik een beetje verliefd op die leuke printjes.

 2. Oehh die borstel is wel mooi! Ik hou zelf niet van kammen, het moet wel echt een borstel zijn. Ik borstel mijn haar elke ochtend en wanneer ik denk dat het nodig is haha, met een borstel die uit een goodiebox komt

 3. Wat een prijzen! Gelukkig doe ik al jaren met een kam en borstel van Kruidvat en de volgende zullen daar ook vandaan komen.
  De site rockandrubble.com klopt niet... daar kun je een vrachtwagen huren :)

 4. Presentjes zijn altijd leuk om te ontvangen maar elke morgen maakt het mijn haar niet uit naar welke kam of borstel deze zal verlangen. Als mijn haar maar in model zit want dan is mijn haar gewoon heel blij. En dat hoeft ook niet een merk te wezen. Vond het wel leuk om je schrijven en de reacties erop ook weer te lezen. Fijne weekend wensen ontvang je er weer bij.

 5. ik heb natuurlijk een kam, een knalroze, met een 3 dubbele rij tanden, dat kamt goed
  maar ik kam mijn haren zeer weinig, het is eerder in model brengen met wat olie en mijn handen
  -Een @->- voor jou.

 6. Ik heb een saaie zwarte maar zo te zien is de afstand tussen de tanden gelijk, geloof dat ie van die waardeloze drogist komt. Ik kam mijn haar als ik het gewassen heb met die krullen van mij wordt het toch niet beter als ik het vaker doe.

 7. Oei, dat is wel aan de prijs, zeg. Maar het ziet er wel leuk uit. Ik borstel mijn haar 's morgens. Met een gele plastic borstel die ik volgens mij al een jaar of vijfentwintig heb. Ik ben daar dus erg aan gehecht (dat is mijn tic; ik kan enorm gehecht raken aan oude gebruiksvoorwerpen...) en zal niet snel een nieuwe kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder