Rock en Ruddle kam gekregen: daar word je vrolijk van!

Rock en Ruddle kam

Van een vriendin kreeg ik per post een superleuke verrassing: een zogenoemde Rock en Ruddle kam. Ik had er nog nooit van gehoord, maar er staan bloemetjes op, dus dan vind ik het prachtig.

Nou ben ik op zich niet zo'n harenkammer. Eigenlijk borstel ik mijn haar alleen maar 1 keer per week, direct na het haren wassen. Daarna blijf ik er liever af, want als ik daarna nog ga borstelen word ik net een uitgebloeide paardenbloem.

Rock en Ruddle kam: The Wide Tooth Comb

Maar deze kam van Rock & Ruddle heb ik inmiddels met veel plezier gebruikt! Mijn vriendin stuurde mij namelijk The Wide Tooth Comb. Die is speciaal geschikt om klitten uit je haren te kammen en om je haren te verven.

Fun fact

Rock & Ruddle is bedacht door twee vriendinnen: Alexandra Rock en Jackie Ruddle. Vandaar de naam!

Rock en Ruddle kam waar te koop?

Hoewel je voor veel dingen terecht kunt bij bol.com hebben ze geen Rock en Ruddle kam! Ook amazon.nl laat het jammerlijk afweten. Ook bij de Online Drogist hadden ze deze kammen niet! Maar waar dan wel?

Op de website van John Beeren vind je een heel groot assortiment van Rock en Ruddle!

En natuurlijk op de officiële website: rockandruddle.com. Maar dan ben je duurder uit, vanwege de verzendkosten: 45,45 voor een kleine borstel.

Kammen en haarborstels. Ze zijn allemaal een lust voor het oog en je wordt er vrolijk van : ) Ze zijn denk ik ook erg leuk als cadeautje. Zoals deze  voor een kattenliefhebber:

rock en puddle borstel

Lees ook mijn post over kappers shampoo in mijn queeste om minder pluizig haar te krijgen.

Leestip

Haarborstel schoonmaken!

Hoe vaak kam of borstel jij jouw haar? En waarmee?

Similar Posts

22 Comments

 1. Bij mij gaat er elke ochtend een borstel doorheen, maar verder kijk ik er dan de rest van de dag weinig meer naar om. Maar ehm, ik heb dus een nieuwe nodig (en keek maandag bij de Appie, maar daar hebben ze ze niet) en nu zie ik deze en tja, nu ben ik een beetje verliefd op die leuke printjes.

 2. Oehh die borstel is wel mooi! Ik hou zelf niet van kammen, het moet wel echt een borstel zijn. Ik borstel mijn haar elke ochtend en wanneer ik denk dat het nodig is haha, met een borstel die uit een goodiebox komt

 3. Wat een prijzen! Gelukkig doe ik al jaren met een kam en borstel van Kruidvat en de volgende zullen daar ook vandaan komen.
  De site rockandrubble.com klopt niet... daar kun je een vrachtwagen huren :)

 4. Presentjes zijn altijd leuk om te ontvangen maar elke morgen maakt het mijn haar niet uit naar welke kam of borstel deze zal verlangen. Als mijn haar maar in model zit want dan is mijn haar gewoon heel blij. En dat hoeft ook niet een merk te wezen. Vond het wel leuk om je schrijven en de reacties erop ook weer te lezen. Fijne weekend wensen ontvang je er weer bij.

 5. ik heb natuurlijk een kam, een knalroze, met een 3 dubbele rij tanden, dat kamt goed
  maar ik kam mijn haren zeer weinig, het is eerder in model brengen met wat olie en mijn handen
  -Een @->- voor jou.

 6. Ik heb een saaie zwarte maar zo te zien is de afstand tussen de tanden gelijk, geloof dat ie van die waardeloze drogist komt. Ik kam mijn haar als ik het gewassen heb met die krullen van mij wordt het toch niet beter als ik het vaker doe.

 7. Oei, dat is wel aan de prijs, zeg. Maar het ziet er wel leuk uit. Ik borstel mijn haar 's morgens. Met een gele plastic borstel die ik volgens mij al een jaar of vijfentwintig heb. Ik ben daar dus erg aan gehecht (dat is mijn tic; ik kan enorm gehecht raken aan oude gebruiksvoorwerpen...) en zal niet snel een nieuwe kopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.