Reacties

Als de kersenbloesem bloeit.. — 24 reacties

  1. Zo mooi die bloesem! Hier in de straat staan de perenbomen in bloei.
    Dat oranje van de akker bij jullie heeft een niet zo leuke oorzaak. Dat is het gevolg van spuiten met Roundup. Alle onkruid gaat hiervan dood zodat er op een ‘schone’ akker mais gezaaid kan worden.

  2. Mooi de bloesem, ik geniet er van. Ha, Sanne van Havelte, ik denk dan aan Onder de mimosa. Dat verhaal speelt in Zuid-Frankrijk, mimosa bloeit ook in de lente:-)

  3. Mooi uitzicht heb je , maar heel erg jammer van de oranje velden. Op Achterhoek gifvrij kun je er meer over lezen. Aan de ene kant moeten we meer doen voor de bijen en als ik dan die oranje akkers zie dan denk ik dat er iets niet goed gaat.

  4. Het ziet ernaaruit dat ze het veld achter jou hebben dood gespoten. Mais vind ik ook altijd een mooi gewas, al halen ze wel je hele uitzicht weg haha! Geef mij maar tarwe, dan heb je zo’n mooie groene en goede oase voor de deur. En met zo’n uitzicht kan je vanaf je bankje ook zo heerlijk wegdromen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>