Reacties

Sister Wives seizoen 16: uh-oh! — 15 reacties

 1. Helaas kan ik geen TLC meer kijken, want ik vond dit dus altijd heel fascinerend. Ik snapte er niks van en zou zelf nooit zo willen en kunnen leven, maar juist daarom vond ik het zo interessant. Net als jij dus eigenlijk;).

  • Ja hè?! Ik vind het ook triest om te zien. Ik heb het idee dat ze beter in die cul de sac in Las Vegas hadden kunnen blijven. Dat functioneerde goed.

 2. Ik heb het programma een tijdje gevolgd en ik heb me verbaasd. Erg interessant vond ik het niet, dus ben ik al weer lang geleden afgehaakt. Wat ik me met name herinner is het geharrewar van de dames onderling.

 3. Ik vind dit soort programma's soms wel leuk om te kijken omdat het zo'n ver van je bed show is. Net als my 600lbs life. Ook echt zo onwerkelijk. Maar daardoor ook gewoon machtig interessant (en een pietsje leedvermaak.
  Ik moet dan wel lachen om de opmerking over Robin die wel van Kody houdt, maar 'm dan ook weer niet de hele dag om zich heen hoeft te hebben. Da's dan wel weer een voordeel van dat sister wives gedoe: als je 'm zat bent, mag ie naar een ander :)

 4. Nee niks voor mij, kijk veel liever naar documentaires over misdadigers. Hoe verknipt sommige zijn. En oude films. En verder darts of voetbal.

 5. Amaai 16 seizoenen over een man met meerdere vrouwen.
  Echt? Ik heb het nooit gezien, dat moet echt de reden zijn waarom ik het niet snap.
  Maar in mijn verdediging, ik kijk haast nooit naar reality tv.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder