Reacties

Wat zou Edith Eger doen? — 11 reacties

  1. Oh ja,dat denk ik wel. Maar Edith Eger is psychologe en niet een interviewster,die misschien binnen een bepaald stramien moet werken en z.g. dissidente geluiden niet mag laten horen.

  2. Toevallig ben ik net het boek van Edith Eger aan het lezen! En ook ik denk nu in veel situaties: wat zou Edith Eger doen? Ik vind het zo”n relevant boek dat je misschien nog iets meer over het boek kan vertellen op je blog?

    Groetjes Jacqueline

  3. Oei ja dat verlangen en ja ik wil ook wel eens iemand heel erg shaken, maar zeker een ideologie (soms aangeleerd door ouders) leer je iemand niet snel af. Ik kwam ooit neonazi's tegen op de Duitse begraafplaats in Lommel en voor ze werden meegenomen door de politie (ik had wel gebeld ja) heb ik met de leider van 25 een bijzonder gesprek gehad. Ik ga dat boek eens opzoeken.

  4. Iemand uit te laten praten is in de mediawereld een hot item, vooral als men je graag op de korrel wil nemen.
    Heb niet gekeken, maar de wereld is ziek en zal nog zieker worden door mensen die de geschiedenis vervalsen. Hans

  5. Ik vind het bij leugens ook lastig om iemand uit te laten praten, maar ik vind óók dat een presentatrice daar dan weer heel professioneel om zou moeten gaan en tja, misschien is uitpraten dan wél een goed idee. Ik weet het eigenlijk niet goed.

  6. Ik denk vaak bij slechte interviews, waarom vraag je iemand in je programma, die je niet wil laten horen? Niet alleen nu, maar dat wordt vaker gedaan. Het gaat dan niet om informatie. Het programma dient dan vooral om een bepaalde stemming te kweken. En om te laten zien aan welke kant het programma staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder