Reacties

13 Taatsdeur voordelen! Weet je niet wat dat is? Geen probleem : ) — 24 reacties

 1. Ha Nicole,

  ja... prachtige deuren zijn het!
  Mijn buren hebben ze.

  Maar ik vind het niet passen in een huis van meer dan 100 jaar oud.
  Dus: ik kijk er lekker naar...

  Dagdag!
  Marlou

 2. Had ook nooit gehoord van zo een deur dus ook geen ervaring mee. Voor hen die hier over denken om het te laten maken of aan te schaffen was dit zeker wel een zeer informatief blog met filmpje erbij.

 3. Yes terug naar de saloon klapdeuren.
  Ik vind deze deuren ontzeggend mooi, maar ik moet wel toegeven dan ik niet wist dat de naam ervan een taatsdeur is. Hopelijk zakken ze wat in prijs met verloop van tijd.

 4. Wat een mooie moderne deuren, ik heb nog nooit eerder wat van deze deur gehoord. Maar wel duur, ik weet niet wat ik zou doen.

 5. Maar als het in de loop van de tijd iets krom trekt en gaat tochten, dan is het toch juist niet energiebesparend.

  Love As always
  Dimario

 6. Een ander nadeel van de taatsdeur is de vingers die je verliest bij het dichtslaan van de deur als je even gedachteloos je hand in de opening dichter bij het scharnier plaatst, het zijn echt ondingen.

 7. Wij hebben er serieus naar gekeken voor het nieuwe huis, maar met de kids dacht ik dit word niks. Die deur alle kanten op slingeren. Wellicht dat we hem nog wel nemen als ze ouder zijn. Vind het wel erg mooi namelijk!

 8. Nooit van gehoord. Maar ik vind het wel erg mooi. Ik vind dan wel dat je een grote ruime huis moet hebben. In een kleine huis zou het niet staan denk ik

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder