Reacties

Help, mijn man heeft corona — 17 reacties

 1. Het veiligste is je man opsluiten en eten geven onder de deur door.
  Maar is ook niet echt gezellig.
  Een spoedig herstel voor je man, dan kunnen jullie straks gezond verder. Hans

 2. Mijn zoon had corona,is wel al die tijd uit onze buurt gebleven,wij zijn met z'n vieren,bleef in zijn eigen kamer en als hij beneden kwam met mondkapje en afstand houden,en wij hebben allemaal niets gekregen,dus het is niet zo vanzelfsprekend dat iedereen het krijgt.

 3. Jammer dat die vaccinaties niet voldoende beschermd hebben, maar er is ook een positieve kant.

  Het is nu vooral de milde Omicron variant die rondwaart. Dus als het niet erger wordt, kreeg hij nu een natuurlijke vaccinatie. Gelukkig geeft een Omicron besmetting niet alleen maar milde ziekteverschijnselen, maar ook de beste bescherming tegen alle bestaande corona varianten die op dit moment beschikbaar is.

  Misschien raak jij nu ook besmet, misschien niet. Er blijkt steeds vaker dat sommige mensen er niet vatbaar voor zijn. Gelukkig heb je net een vitamine boost gekregen van je arts. Vitamines heb je nodig als bescherming tegen besmettelijke ziekten. Dat stelt je eigen immuunsysteem in staat om de virusdeeltjes te vangen en af te voeren.

  Zorg goed voor je man en jezelf.

  • Dankjewel Vlierbloesem! En ik lees met plezier dat een omicron besmetting erg goed beschermt tegen alle corona varianten. Dat is mooi meegenomen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder