Goedkope pyjama’s

goedkope pyjama's

Goedkope pyjama’s zijn uitstekende zakvulling.

Ik heb de cadeautjes voor 5 december redelijk op orde, en dat is maar goed ook want Sinterklaas komt aanstaande zaterdag ons huisje al voorbij.

Om de kinderen het gevoel te geven dat ze lekker veel krijgen, ben ik nu toe aan de ‘zakvulling’ oftewel spullen die ze toch al nodig hadden. Op no. 1 wat betreft zakvulling staan de goedkope pyjama’s. Daar wilde ik niet meer dan een tientje aan kwijt, maar dat bleek vanochtend nog erg lastig!

Goedkope pyjama’s

De goedkoopste pyjama’s vond ik bij de Wibra, mede door de 25% korting op alle textiel. Voor mijn vijftienjarige zoon scoorde ik daar een flanellen pyjama voor zo’n 8 euro. Maar omdat die goedkope flanellen pyjama’s in de was vaak zo lelijk worden, wilde ik voor mijn andere twee zoons graag zo’n gezellige badstoffen pyjama. Die hadden ze bij de Wibra wel, maar zo spuuglelijk dat ik het niet over mijn hart kon verkrijgen ze aan te schaffen.

Dus toen kwam ik aan het zoeken. Ik ben bij de H&M geweest, waar ze alleen van die dunne pyjama-tjes hadden en dan al gauw rond de 19 euro. De Zeeman, waar ik geen goedkope pyjama’s in de goede maat kon vinden, en toen heel hoopvol naar de C&A. Vooral die viel me erg tegen: dunne pyjama’s met prijskaartjes van 15 euro.

Toen nog naar de Hema, maar ook daar tel je zo 15 tot 19 euro neer voor een badstoffen pyjama. Toen naar de Action waar ik hoge verwachtingen van had: daar kostten pyjama’s maar zo’n 5 euro, maar dan heb je wel weer zo’n dunnetje.

Uiteindelijk heb ik bij de Zeeman in het naburige dorpje Varsseveld een vrij neutrale pyjama gevonden voor 8,99. Ongeveer hetzelfde geprijsd dus als bij de Wibra.

goedkope pyjama's

Conclusie over goedkope pyjama’s

De goedkoopste pyjama’s vanaf maat 122, vind je bij de Wibra en Zeeman. Kleinere maten zijn goedkoper.

Zakvulling

 • Goedkope pyjama’s
 • Deodorant
 • Sokken
 • Onderbroeken
 • Muts
 • Thermo-ondergoed
 • Handschoenen

Wat gebruik jij als zakvulling?

Similar Posts

8 Comments

 1. Dit jaar een muts & handschoenen als zakvulling. En natuurlijk mag een chocoladeletter niet ontbreken. Het viel mij ook al op dat de pyama’s zo duur zijn.

 2. Hier geen zakvulling. We vieren het met ouders en gezin van broer. Kadootjes zijn er dus genoeg.
  Met kerst krijgen ze wel een pyama maar dan een lekkere flanellen van de Hema.

 3. Hier ook zakvulling. Snowboots voor de kids. Nieuwe paraplu’s voor manlief en mij. En voor de rest dingen die we voor het huis toch moesten aanschaffen. Voor manlief en mij dus vooral praktische dingen.

 4. We doen niet aan zakvulling. Gewoon een aantal kadootjes en dat was het. Mijn vriend heeft een hekel aan kleding als Sinterklaaskado. Dat moet van hem gewoon een kadootje zijn. Dan maar wat minder kadootjes. Hij kreeg vroeger wel kleding als Sinterklaaskado. Ik weet dat ik ook mooie pyama’s kreeg met een badjasje erbij. Ik heb daar nooit zo’n hekel aan gehad overigens.

 5. Hier een chocoladeletter en geld. De jongste is 16
  Vroeger wel leuke cadeautjes en zakvulling en ze zijn bij ons niet verwend en snel tevreden maar ze hadden wel een enorme hekel aan ‘dingen van stof’ dan maar iets minder cadeaus.
  Maar ze zijn er niet slechter van geworden. Ik zou het denk ik toch weer doen..

 6. Hier ook geen zakvulling. Gewoon een paar cadeautjes. Dit jaar heb ik er ook geen chocoladeletter in gedaan,omdat ze die ook al op school en in hun schoen gekregen hebben.

  Ik probeer de kinderen wel bewust te maken van de rijkdom die wij bezitten. Daarom heb ik met de oudste dochter afgesproken dat we na de sinterklaas eens gaan kijken naar speelgoed waar niet meer mee gespeeld wordt en dat we dan gaan kijken of we het naar de speelgoedbank kunnen brengen.

  Gelukkig zijn ze ook nog in de leeftijd dat ze met veel blij zijn. Als alleenstaande moeder hanteer ik andere bedragen voor cadeau’s dan waarschijnlijk de meeste andere ouders uit de klas. Zij zijn twee verdieners en de meesten best welgesteld. Toch wil ik mijn dochters proberen op te voeden dat belevingen belangrijker zijn dan matrialisme.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.