Reacties

Goedkope pyjama's — 8 reacties

 1. Dit jaar een muts & handschoenen als zakvulling. En natuurlijk mag een chocoladeletter niet ontbreken. Het viel mij ook al op dat de pyama's zo duur zijn.

 2. Hier geen zakvulling. We vieren het met ouders en gezin van broer. Kadootjes zijn er dus genoeg.
  Met kerst krijgen ze wel een pyama maar dan een lekkere flanellen van de Hema.

 3. Hier ook zakvulling. Snowboots voor de kids. Nieuwe paraplu's voor manlief en mij. En voor de rest dingen die we voor het huis toch moesten aanschaffen. Voor manlief en mij dus vooral praktische dingen.

 4. We doen niet aan zakvulling. Gewoon een aantal kadootjes en dat was het. Mijn vriend heeft een hekel aan kleding als Sinterklaaskado. Dat moet van hem gewoon een kadootje zijn. Dan maar wat minder kadootjes. Hij kreeg vroeger wel kleding als Sinterklaaskado. Ik weet dat ik ook mooie pyama's kreeg met een badjasje erbij. Ik heb daar nooit zo'n hekel aan gehad overigens.

 5. Hier een chocoladeletter en geld. De jongste is 16
  Vroeger wel leuke cadeautjes en zakvulling en ze zijn bij ons niet verwend en snel tevreden maar ze hadden wel een enorme hekel aan 'dingen van stof' dan maar iets minder cadeaus.
  Maar ze zijn er niet slechter van geworden. Ik zou het denk ik toch weer doen..

 6. Hier ook geen zakvulling. Gewoon een paar cadeautjes. Dit jaar heb ik er ook geen chocoladeletter in gedaan,omdat ze die ook al op school en in hun schoen gekregen hebben.

  Ik probeer de kinderen wel bewust te maken van de rijkdom die wij bezitten. Daarom heb ik met de oudste dochter afgesproken dat we na de sinterklaas eens gaan kijken naar speelgoed waar niet meer mee gespeeld wordt en dat we dan gaan kijken of we het naar de speelgoedbank kunnen brengen.

  Gelukkig zijn ze ook nog in de leeftijd dat ze met veel blij zijn. Als alleenstaande moeder hanteer ik andere bedragen voor cadeau's dan waarschijnlijk de meeste andere ouders uit de klas. Zij zijn twee verdieners en de meesten best welgesteld. Toch wil ik mijn dochters proberen op te voeden dat belevingen belangrijker zijn dan matrialisme.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder