Reacties

Kobo Touch eReader: helemaal niet zo geweldig — 9 reacties

 1. Slechte e-reader dus. Afgelopen zomer bestelde ik een 5" apparaat bij markt kraam koopjes voor bijna 300 euro. De gsm van M edion had het begeven. Het nieuwe apparaat is slecht. Ik koop voortaan gewoon via een winkel. Ik wilde tijd besparen, maar nu ben ik nog meer tijd kwijt.

  Mijn zus vindt haar Kobo e-reader geweldi. In de trein kan zij lekker lezen. Ze is lid van een leesclub, praatclubover boeken eigenlijk.

  Wanneer ik met het vliegtuig naar mijn leesvakantie in Spanje vertrek staat mijn ipad vol met boeken en ik bespaar, door alleen handbagage mee te nemen. Heerlijk toch!

  Ik ben het met je eens dat er meer e-boeken moeten komen.

 2. oh ik heb een be-book echt geweldig en na flinke lange tijd op standby draait hij nog steeds op accu....
  enig nadeel vind ik wel dat de digitale boeken net zo duur zijn als papier terwijl ik dat toch bespaar??? ( al zou dat maar een euro schelen.... toch blijf ik dat gek vinden)

 3. Ik heb een tablet, vooral voor de gratis boeken die ik er mee kan lezen. Het type boek dat ik graag lees (Dickens, en meer van rond die tijd en zo) heeft vaak geen copyright meer, en is daarmee gratis te downloaden, terwijl je voor papieren boeken nog steeds de hoofdprijs betaalt. Daarbij heeft Vriend pas een hele hoop andere boeken gedownload, dus ik heb voorlopig wat te lezen! Nou is het touchscreen van deze tablet niet fijn (is gelukkig ook al een oude, via MP gekocht), maar binnenkort krijg ik een ipad, en die schijnt erg fijn te lezen en te gebruiken... ;-)

 4. Ik houd het voorlopig nog bij 'gewone' boeken, maar in de toekomst denk ik ook een e-reader. Jammer dat ie het niet goed doet.
  Over de Consumentenbond. Jaren geleden heb ik een wasmachine gekocht die als beste uit de test kwam. Nog nooit zo'n slechte wasmachine gehad. Voortdurend kapot, kleding kapot, manchet kapot.

 5. ik heb meer slechte ervaringen van kobo gehoord. dus mij verbaasd het onderzoek ook. Wij hebben hier meerdere e readres , allemaal sony en vinden ze geweldig. Nergens last van

 6. Echtgenoot en ik hebben beiden een Amazon Kindle en hij is echt geweldig. Nog nooit gecrasht en e-ink zodat je ook in de zon kan lezen.

  Sinds ik een e-reader heb heb ik geen papieren boek meer gelezen! Zelfs, toen een vriendin mij vroeg haar manuscript te lezen vroeg ik haar het te mailen zodat ik het op de Kindle kon lezen.

  Ben het trouwens helemaal eens met bovenstaande: te bizar dat e-books vaak duurder zijn dan gewone boeken terwijl er geen kosten aan verbonden zijn voor drukken, papier, opslag, transport... niet zo gek dan dat iedereen ze gratis download!

 7. Wij hebben ook méér e-readers in huis, maar de Sony is geweldig. Het hoesje is helaas stervens duur, maar wel heel mooi en strak. De reader kost nu 99 euro ook bij AH en Bol.com en het hoesje is met lampje 50 euro.
  Als je online koopt heb je ook recht op garantie hoor. Alleen sturen ze je vaak door naar de fabrikant ipv in de winkel je te helpen. Een online gekochte printer is perfect gerepareerd door Brother.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder