Reacties

Kobo eReader in slaapstand! Zo kreeg ik hem wakker! — 9 reacties

  1. Bedankt voor de tip!
    Ik heb een tijdje een kobo abonnement gehad. Heel leuk van die boeken, maar mijn ereader moest steeds met WiFi verbonden worden en ik bleef maar updates krijgen. Vond ik heel vervelend want ik moest steeds opnieuw aan mijn ereader wennen hoe die nu weer werkte.
    Ik heb niet veel boeken op mijn ereader staan, maar vind hem wel ideaal om op bed te lezen. Met de nachtstand qua licht val ik makkelijk in slaap en mijn man heeft geen last van een lampje. Plus nu de nachten zo koud zijn, makkelijker onder de dekens blijven met lezen.

    • Ja, dat je met de ereader geen lampje nodig hebt vind ik ook een voordeel. Ik heb me heel lang verzet tegen ereaders omdat ik papieren boeken fijner vond, maar ik kan er niks aan doen.... Ik gebruik mijn ereader steeds vaker.

  2. Raar ( Veggie Mo) . Ik heb al jaren een kobo abonnement maar zie bijna nooit iets over updates. Misschien 1x per jaar. Ook de vraag om met internet verbonden te worden krijg ik maar af en toe. Nu zet ik er alleen maar nieuwe boeken op als ik thuis ben, probeer ik dat ergens anders dan krijg ik idd wel de vraag om met internet verbonden te worden. En dat is logisch want dat internet adres staat niet in zijn geheugen. Ik zorg er dus voor dat ik genoeg boeken "open "heb staan om te kunnen lezen. Er staat een hele lijst die ik meteen kan lezen (ongelezen) maar waarbij staat " downloaden ", daarvoor heb je internet nodig. Dat zijn dan wel boeken die ik al eens aangeklikt heb in het aanbod van kobo.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>