Reacties

Kindle eReader: Waarom ik voor een Kindle koos — 17 reacties

 1. Waar ik vooral heel benieuwd naar ben, is waar je die gratis ebooks vindt. Voor mij is het gebrek daaraan namelijk ook de voornaamste reden dat ik mijn ereader (te) weinig gebruik.

 2. Je bent nog niet zo'n erge achteraansukkelaar als ik ben hoor.Ik heb nog steeds geen ereader. Door jouw reviews overweeg ik nu wel om er een aan te schaffen. Het probleem hier is nu vooral dat ik geen jongere in de buurt heb om me even te helpen als ik er zelf niet uit kom.

 3. Ik heb (nog steeds) de Sony eReader. Enige nadeel is dat het scherm niet verlicht wordt zodat je altijd een leeslampje naast je bed aan hebt. Dus de Sony gebruik ik nu alleen nog in het openbaar vervoer.
  Overdag thuis of buiten lees ik (de nieuwste) papieren boeken van de bibliotheek.
  ‘s Avonds (in bed) en als ik in het buitenland ben, lees ik e-boeken van de bibliotheek op mijn tablet. Hoewel het aanbod niet bizonder groot is voldoet het (tot nu toe) prima. Vroeger nam ik voor 3 weken buitenland veel kilo’s boeken mee, nu alleen mijn tablet!

  • Bij mijn Sony e-reader heb ik ook een hoesje MET lampje! Heerlijk om in bed te lezen zonder eventueel je partner te storen met het licht van de leeslamp! Scheelt mij heel veel leesbagage meenemen naar niet-Nederlandse-landen!

  • Er gaat toch ook niets boven het gevoel van een papieren boek in je handen Thea. Maar inderdaad is een tablet of eReader dan wel weer erg handig als je op vakantie boeken wilt meenemen.

 4. Een ereader staat ook hoog op mijn lijstje... Maar ik blijf twijfelen omdat ik liever een boek in de handen heb en een ereader ook niet goedkoop is. Het is wel makkelijker mee te nemen dan boeken, dan vind ik dan weer fijn.

  • Een belangrijke reden dat ik mijn eReader eerst weinig gebruikte was inderdaad dat ik liever een papieren boek in mijn handen houd. Maar ik heb nu wel gemerkt dat je kunt wennen aan een eReader.

 5. Het is handig ding. Maar we hebben geen eReader. Ze zeggen niet goedkoop is. Pffff... Dit moet goed over nadenken. Ik heb dit ook van mensen gehoord. Het blijft handig ding. Fijne dag verder. Succes.

 6. Het is handig ding. Maar we hebben geen e Reader. Ze zeggen niet goedkoop is. Pffff... Dit moet goed over nadenken. Ik heb dit ook van mensen gehoord. Het blijft handig ding. Fijne dag verder. Succes.

  • Nou, dat valt nog niet mee Saralien, maar ik heb inmiddels wel een favoriet. Binnenkort een post met de uitslag van de strijd tussen de eReaders : )

 7. Ik ben al dik een jaar aan het nadenken over een e-reader. De belangrijkste factor, eerst alle papieren boeken opruimen, heb ik nu achter de rug, dus..
  Eigenlijk ben je bijna een trendsetter. Vergeleken bij mij..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder