Gratis design stamper bij Albert Heijn

Design stamper

Toen ik afgelopen maandag nietsvermoedend mijn boodschappen afrekende, stak de kassière mij ineens een stamper toe met een rare vorm. Ik nam het ding gewillig aan, want Gratis. Eenmaal thuis bekeek ik de stamper eens goed in een poging te ontdekken wat het patroon toch moet voorstellen. Maar ik kwam er niet uit. Wat doe je dan als moderne consument? Dan wend je je tot Google.

Design stamper

Een korte zoektocht op Google toonde aan dat het hier om een design stamper gaat. Wat maar waar eens bewijst dat Design ook niet meer is wat het geweest is. Ik ontdekte dat deze stampers in februari werden weggegeven als je 3 Unox producten kocht. Maar in maart krijg je ze dus gewoon gratis. De stamper voelt overigens niet al te stevig. Ik denk niet dat je er al te hard mee moet stampen.

Tot slot

Wellicht geven ze bij jouw Albert Heijn ook design stampers weg. Zo niet, dan kun je er voor 1,- eentje kopen bij de Albert Heijn.

Stamper

Heb jij een stamper in huis? Welk model? En weet jij wat het patroon van de design stamper moet voorstellen?

Similar Posts

23 Comments

 1. Nou, ik ben benieuwd. Ik heb geen stamper in huis, maar ik zal vanavond eens lief lachen naar degene achter de kassa. Wie weet heb ik er dan ook één in huis.

 2. Volgens mij heeft hij klem gezeten haha.
  Of iemand heeft er al heel woest mee gestampt.
  In ieder geval kun je er niks mee denk ik.

 3. Ik heb twee stampers. Die van mijn moeder (60 jaar oud) en eentje die ik 30 jaar geleden zelf kocht. De designstamper mogen ze houden. Ik vind twee stampers voldoende. Dat er nog steeds twee zijn komt omdat ik dubbelingen voorlopig bewaar voor Zoon. Die zal ooit wel eens het huis uit gaan.

  1. Wauw, eentje van 60 jaar oud. Die heeft de tand des tijds dus goed doorstaan. En die van jou trouwens ook. Is dat nog een bepaald merk stamper Wieb?

 4. Kwam toch even een kijkje bij je nemen. Dank voor je reacties bij mij!
  Ik had een gewone stamper, maar die heeft het loodje gelegd. Dus ik ga deze week een nieuwe kopen. Het wordt een ouderwetse stevige en al is die misschien een paar euro duurder, ik heb geen zin om weer zo snel met 2 helften in mijn handen te staan ;-)

 5. Lijkt wel op een hand met een omhooggestoken duim :)
  De stamper die ik heb gebruik ik al zo’n 25 jaar denk ik. Volgens mij werden dit soort gebruiksvoorwerpen eerder gewoon veel degelijker gemaakt.

 6. De stamper die ik gebruik heb ik voor mijn 20ste verjaardag gekregen van mijn jongste zusje ( ze was toen 11) alvast voor mijn uitzet! Dat is nu bijna 50 jaar geleden!

 7. Deze stamper kregen wij weken geleden al gratis bij het afrekenen van de boodschappen bij de Plus supermarkt.
  Het is een slap ding die volgens mij niet goed kan stampen en heb er iemand anders er blij mee gemaakt.
  Ik heb een heel oude stamper, ongeveer 40 jaar oud en van degelijk materiaal gemaakt die nog steeds heel goed stampt en waar ik nog steeds blij mee ben.

 8. Ik heb ook een oude stamper, jaren vijftig Tomado stamper met groen houten handvat.
  Degelijk spul hadden ze toen hoor, ik heb veel jaren vijftig spullen die hier nog dagelijks gebruikt worden.

  1. Een ijsbeertje. Dat is ook een leuke. Ik vind het sowieso al heel knap dat mensen er iets in kunnen zien. Ik vind lastig om er figuren in te zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.