|

Griekse Moussaka verspakket AH op het menu vandaag!

Griekse moussakaVandaag eten we iets, dat ik nog niet eerder heb gegeten namelijk Griekse Moussaka.

Het was namelijk in de aanbieding bij de Albert Heijn, en ik laat me graag inspireren : ) Normaal kost dit verspakket 4,69, maar nu was het een euro goedkoper voor 3,69. Ik ben benieuwd hoe het smaakt, en of het makkelijk is om klaar te maken. Ik hoefde er alleen nog mager rundergehakt bij te kopen.

Binnenkort een post met de review van het Griekse moussaka verspakket van Albert Heijn.

Lees ook mijn review van het Lidl verspakket voor groene curry en mijn review van het verspakket AH: Bietenrisotto!

Similar Posts

16 Comments

  1. Het zijn lekkere pakketten van AH. Gisteren aten we de curry madras. Daar voeg ik minder kip aan toe, maar wel een extra doosje champignons en een zoete aardappel in blokjes. Erop nog wat stukjes bosui. Wij hebben precies genoeg met drie volwassenen. Dochterlief eet alleen een piepklein hapje

  2. Wij hadden dit een week geleden toen zag ik het pakket met 25% korting. Was lekker vonden wij. Gisteren Surinaamse roti zag ik eerst niet zo zitten maar was superlekker. Ben benieuwd hoe jullie het vinden. Eigenlijk is moussaka volgens mij met meer aardappelen en een bechamelsaus.

  3. Heerlijk Moussaka !Maar zo’n pakket zal ik niet kopen want ik maak het liever zelf ,recepten genoeg op het net .En gaan we uit eten bij de Griek neem ik de vega versie zo ontzettend lekker !

  4. Ik redde vandaag een verspakket aspergesoep met 35% kortingssticker. Het was m’n plan om andere soep te eten, maar die moet nog even wachten tot volgende week ;)… Zo met korting is het leuk om eens te proberen, eet smakelijk, ik ben benieuwd!

  5. De smaak was prima maar het was erg “vochtig”…
    Vlg keer denk ik dat ik eerst een laagje kruimige aardappels als bodem gebruik….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.