Reacties

Griekse Moussaka verspakket AH op het menu vandaag! — 16 reacties

  1. Het zijn lekkere pakketten van AH. Gisteren aten we de curry madras. Daar voeg ik minder kip aan toe, maar wel een extra doosje champignons en een zoete aardappel in blokjes. Erop nog wat stukjes bosui. Wij hebben precies genoeg met drie volwassenen. Dochterlief eet alleen een piepklein hapje

  2. Wij hadden dit een week geleden toen zag ik het pakket met 25% korting. Was lekker vonden wij. Gisteren Surinaamse roti zag ik eerst niet zo zitten maar was superlekker. Ben benieuwd hoe jullie het vinden. Eigenlijk is moussaka volgens mij met meer aardappelen en een bechamelsaus.

  3. Heerlijk Moussaka !Maar zo'n pakket zal ik niet kopen want ik maak het liever zelf ,recepten genoeg op het net .En gaan we uit eten bij de Griek neem ik de vega versie zo ontzettend lekker !

  4. Ik redde vandaag een verspakket aspergesoep met 35% kortingssticker. Het was m'n plan om andere soep te eten, maar die moet nog even wachten tot volgende week ;)... Zo met korting is het leuk om eens te proberen, eet smakelijk, ik ben benieuwd!

  5. De smaak was prima maar het was erg “vochtig”...
    Vlg keer denk ik dat ik eerst een laagje kruimige aardappels als bodem gebruik....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder