Reacties

Citrosan zelf maken: recept hoe je dat doet — 26 reacties

 1. Oh brrr... Ik ga over m'n nek als ik dit soort dingen drink. Sterker nog, ik moest hier snel doorheen scrollen, want alleen eraan denken is al ruim voldoende om misselijk van te worden. (Psychologisch dingetje, komt nog wel ooit een keer een blog over.)

 2. Deze tip pas ik al een tijdje toe en hij werkt als een tierelier. Ik kwam er toevallig achter omdat ik elke ochtend lauw warm water met citroen drink en last had van hoofdpijn. Aspirientje erbij en in had nergens meer last van. Fijn dat je deze tip met iedereen deelt. Dat scheelt weer in de centjes en de meeste mensen hebben vaak wel een flesje citroensap in huis.

 3. Soms is het leven een stuk makkelijker dan je denkt ;) Ik drink altijd de Etos variant als ik grieperig ben en ik vermoed dat daar ook wel een beetje suiker aan toegevoegd is ;)

 4. Hoi Nicole,

  wat een goed idee van je!
  Het is best een duur drankje en je kunt het zelf maken.
  Als grogje doe ik er voor het slapen gaan nog een scheutje rum en een lepel honing bij.
  Is nog lekker ook!

  groetjes van Marlou

  .

 5. Ik zou er nooit op komen om zoiets zelf te maken eigenlijk. Sowieso zijn we thuis vooral van Paracetamol en een kopje thee met honing en dan duimen maar haha

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>