Similar Posts

17 Comments

  1. Haha! Zo kochten wij bij AliExpress eens een grappige hondenknuffel met een kerstpakje aan als cadeautje voor iemand. Tenminste, dat dachten we. Een paar weken later lag alleen dat hondenpakje in de bus. Het paste zelfs niet bij het allerkleinste hondje (dwergpinscher) dat we in onze omgeving konden vinden.

  2. Koop ook regelmatig kleine dingen via Ali Express. Wat ik vaak doe is eerst de reviews lezen daar is vaak al veel informatie te zien. Dit weekend een hele mooie beha voor de oudste dochter gekocht. Hij zat als gegoten dus nu er nog twee bij besteld. Mochten deze alsnog kleiner uitvallen want daar hou ik wel rekening mee dan weet ik wel iemand die ik er alsnog blij mee kan maken. Voor 2,74 euro kan ik me er ook geen buil aan vallen…

  3. Dat zijn oude trucjes.. zo had je vroeger (misschien nog steeds wel?) een aanbieder van fruitbomen en -planten en die lieten de kleinste kinderen die ze konden vinden de vruchten vasthouden die aan die struiken hingen voor op de foto’s voor in de brochure. En soms werd de boel volgens mij ook nog eens geshopt.. zo leken het wel reuze aardbeien en zo..! Wij hadden daar altijd heel veel lol om vroeger als we dat blaadje bekeken haha! ‘t Was gewoon niet natuurlijk, zo groot als die vruchten leken. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.