Reacties

Madison servies: dinerbord + soepbord gekocht — 76 reacties

 1. Ik snap heel goed dat je spijt hebt dat je niet meer hebt gekocht. En het gaat zo hard. Je moet er snel bij zijn. Mijn zus kocht vorige week ook borden bij de Action, geen Madison. Ze is in de wolken.

 2. Een mooi strak servies! En dan maakt het toch helemaal niet uit dat het bij de Action vandaan komt...? Ik zag er nu ook een heel mooi servies staan, maar natuurlijk voor het grootste deel alweer uitverkocht :(

 3. Bij mij is een paar dagen geleden een bord van dit servies gebroken ;-) Kan altijd gebeuren. Ik had vier bruine borden van dit servies gekocht en vier grijze schotels. Ik vind het ook fijn serviesgoed.

 4. Vind het altijd fijn om nieuw serviesgoed te halen. Kleine uitgave, grote verandering - dat idee. Maar snap dat je spijt hebt, het is toch altijd fijn om alles dan gelijk te vervangen. Misschien zijn ze er nog?

 5. Ik heb 33jaar geleden voor het communiefeest van de dochter bij de casa servies van boch gekocht wit met een rood randje en van alles 24 stuks+melk en suikerpot en daar zijn nog maar 3stuks van gebroken,maar ik gebruik ook witte borden en soepkommen ik vind het leuk dat als ik veel gasten heb dat ze allemaal het zelfde eetgerief hebben maar ja ik heb dan ook een tik met serviesgoed en alles wat mooie tafels aangaat.

 6. Ik ben helemaal weg van het pastelservies van Regout en Boch, uit de jaren 50 en 60. Ik spaar het al een aantal jaren en intussen kunnen we gemakkelijk met z'n zessen soep eten, dineren, koffie drinken, gebak eten.... Ik ga maar niet optellen wat dit uiteindelijk gekost heeft. Ik heb in de woonkamer twee smalle zwarte servieskasten, waar bijna alles in past. Ik word er nog elke dag blij van. Intussen doe ik het wat rustiger aan met speuren naar dit soort servies. Het werd een iets te dure hobby (bloos)

  • Oei, wel leuk maar dan kost het echt een hoop als er iets stuk valt... ;-)

   Maar als je ergens elke dag blij van wordt, geweldig toch? Zoveel mensen hebben dure spullen waar ze juist niet blij van worden. Dan is dit een goede aankoop geweest!

  • Dat had ik van te voren niet gecontroleerd, en ik heb ze er ook zonder na te denken in gezet. En het gaat goed. Vaatwasser bestendig zijn vind ik ook echt wel een voorwaarde.

 7. Ik ken dit servies! Vind het leuk! Ik zelf heb 4 koffie/melk mokken met oor ervan gekocht en van die kleine schaaltjes voor van alles en nog wat! Ik heb de soepborden er ook van gekocht, bevalt prima dit servies.

  Ik zelf heb een mooi servies, ooit bij de appie bij elkaar gespaard, en die doet het prima! Er is 1 schaaltje van gesneuveld in de loop der tijd en de rest is nog puntgaaf! Ik zie bij de xenos en al dat soort zaakjes ook echt wel hele leuke serviezen hoor, maar dan bedenk ik me even weer wat ik hiervoor heb betaald, en loop ik er zo aan voorbij. Met kopjes heb ik dat minder, ben gek op kopjes met diverse patroontjes...het is dan ook een lekkere mix in mijn kasten haha.
  Geniet lekker van je nieuwe servies en ik hoop voor je dat je hem compleet kan krijgen!

 8. Mooi, eenvoudig, dus gewoon doen, mits dit kan natuurlijk, want straks is er weer iets anders wat men graag wil!!
  Het is goed om jezelf ook eens iets te gunnen en hoe gezellig en fijn is een mooi gedekte tafel!
  Waarom voor 7 personen?
  Ik hoop voor je dat je gezin uitbreid in de loop van de tijd en wat als er iets stuk valt??

  ik begrijp uit je verhaal dat je je oude borden op zijn.
  In mijn optiek kan je die gewoon naar de kringloop doen en de cirkel is weer rond.....

  Ik hou erg van serviesgoed en ook van bont, toch heb ik jaren geleden een wit engels servies gespaard en 2 jaar terug een mooie aanvulling via markplaats kunnen doen.
  Ik gebruik bolmokjes van bunzlau om uit te drinken, die zijn heel bont, met een paar kleine borsdjes en schaaltjes.
  Gewoon omdat het zo gezellig staat en ze vooral zo heerlijk drinken....
  Ik heb er ongeveer 8 jaar naar gekeken en vond het niet nodig ze te kopen, want ik had goede bekers, uiteindelijk toch gedaan.
  Nog steeds heel blij mee, in het kader van jezelf wat gunnen!

  • Omdat we vijf kinderen hebben, bestaat ons gezin uit 7 personen. Hoewel ze nu wel beginnen uit te vliegen. Dus voor dagelijks gebruik heb ik er minder nodig.

 9. Action heeft mooi servies en is helemaal niet duur. Ik kom er graag en de laatste keer dat we servies hadden gekocht was bij de Xenos. Als ons huis straks af is ga ik een mooi nieuw servies aanschaffen.

  • Bij de Xenos vind ik het serviesgoed ook altijd leuk. Maar omdat het in het centrum is, vind ik het lastiger om daar grote of breekbare spullen te kopen. Bij de Action kan ik gratis parkeren en koop ik dingen als servies daardoor makkelijker.

 10. We hebben een soortgelijk servies van de Ikea. Tot voor kort konden we alles bij kopen als er iets stuk ging. Nu alleen nog in kleuren die we niet hebben of zelfs maar willen. Dat wordt dan weer zoeken als het echt nodig is de boel te vervangen. ;-)

 11. Die Madison-borden zijn inderdaad prima! Wij gebruiken ze ook, voor de 'dag'. Ze blijven heel mooi in de vaatwasser (geen barstjes in glazuur) en zijn ook heel sterk. Enig minpuntje vind ik dat het dinerbord wel erg groot is. Zelf gebruik ik daarom het ontbijtbord voor mijn warme maaltijd, zodat er niet teveel voedsel binnenkomt. Mijn man echter, heeft absoluut geen problemen met de grootte van het dinerbord :)

 12. Superleuk servies. De Action heeft altijd hele leuke dingen die lekker betaalbaar zijn. En ik houd zelf ook van wat rustiger servies. Soms combineer ik het wel met wat drukkere schaaltjes om de tafel nog een beetje op te fleuren.

 13. Stijlvol en simpel. Ik merk alleen wel bij 'goedkope' borden dat er wat sneller gebruikssporen opkomen en wat barstjes en scheurtjes. Bij duurdere borden heb je dit toch veel minder.

 14. Ik heb toevallig vorig jaar een serviesset voor mijn moeder bij de Action gekocht en dat bevalt haar tot nu toe nog steeds erg goed. Ook gewoon gebroken wit, simpel maar sierlijk.

 15. Wat fijn dat dit servies jou bevalt! Ik heb ooit een keer wijnglazen gekocht bij de Action nadat die van de Ikea bijna allemaal gesneuvelt waren. Ik ben erg tevreden over deze glazen, dus kan me voorstellen dat het servies ook erg goed moet zijn!

 16. Ik houd zelf ook het meest van eenvoudig servies. Het wordt anders inderdaad heel erg druk in combinatie met eten. Bij schaaltjes vind ik het wel leuk als de buitenkant een effen kleur heeft.

 17. Het ziet er leuk uit. Het bewijst maar weer dat er ook betaalbare leuke spullen te vinden zijn. Ook al hecht ik veel meer waarde aan kwaliteit dan kwantiteit. Wij denken heel goed na voordat we een product aanschaffen. Ala minimalisme.

  • Ik snap wat je bedoelt Willem. Soms is het beter om wat meer geld uit te geven aan iets van goede kwaliteit. Ik hoop dat ik met de borden van de Action toch ook een goede kwaliteit heb. De tijd zal het leren!

 18. Mijn servies komt van de Hema. Het heette Premier. Ik heb er jaren over gedaan om het bij elkaar te sparen. En omdat de kleuren wisselden heb ik allemaal verschillende kleuren. Het past wel bij elkaar. Sommige borden heb ik al zeker 12 jaar en wanneer er iets kapot ging, kocht ik gewoon weer nieuwe bij de Hema. Helaas wordt het niet meer verkocht. Dus als ik nieuwe nodig heb, wordt het weer iets van de Hema of anders IKEA. Bij de Action kom ik nooit, dat doe ik bewust. Heb een hekel aan dat soort winkels

 19. Ik had een pakket van de Ikea gekocht, maar mijn borden hebben het niet allemaal overleefd. Ben opzoek naar een goede vervanging en de borden van de action zijn wel heel aantrekkelijk om aan te schaffen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>