Stickervellen Action - 4 vellen nader bekeken

Stickervellen Action

Ik kocht afgelopen week 2 pakketten met stickervellen bij de Action voor 89 cent per stuk.

Eén van de nadelen van mijn Moleskine XL agenda die ik inmiddels al zo'n tien jaar gebruik is de saaiheid. De kleinere Moleskine agenda's zijn met allerlei leuke covers te koop zoals Le petit prince en Alice in Wonderland!

Maar ik ben jaar in, jaar uit veroordeeld tot zo'n saaie versie.

Want geen enkele andere agenda kan qua handige indeling tippen aan mijn Moleskine XL.

Stickervellen fleuren agenda's en bullet journals op

Door mijn jongste dochter ontdekte ik echter de vreugde en kracht van stickers. Ze had als een verrassing één van haar stickers bij een maandag in mijn Moleskine agenda geplakt en gaf mijn week op die manier letterlijk en figuurlijk kleur.

Sindsdien vind ik stickervellen leuk, en als ik bij de Action kom kijk ik altijd graag even of ze nog leuke hebben.

Hieronder mijn meeste recente aankoop!

Stickervellen Action in beeld

Ik vind het belangrijk dat de stickervellen van de Action plat zijn. Dat is lastiger dan je zou denken, want ze hebben heel veel stickers met reliëf. Maar die vind ik niet handig in een agenda.

Onderstaande stickers zijn keurig plat.

Stickervellen Action

stickers

Stickers Action

Screen Shot 2020 11 23 at 14.08.51

Tot slot

Dankzij de stickervellen van de Action verzoen ik mij met de saaiheid van mijn Moleskine XL : )

Stickervel Action
Action sticker in actie!

Houd jij ervan om agenda's en bullet journals te pimpen? Lees dan ook mijn posts over Action stickers voor agenda's en planners en washi tape.

Zie ook mijn gratis maandplanner die je kunt downloaden!

Gebruik jij wel eens stickers?

Similar Posts

22 Comments

 1. Ik ben gek op stickers, ben dan ook nu al in de verleiding bovenstaande stickers te kopen. Moet toch nog een journal kopen (is daar een Nederlands woord voor? Dagboek dekt niet helemaal de lading). In mijn weekplanner van de Hema kan ik ze natuurlijk ook plakken. Maar mijn journal plan ik bij een lokale zaak te kopen hoor :-).

  1. Ik heb een boekje, A5 met ringband en een plantenvoorkant van de Hema. Vandaag ben ik bij de plaatselijke papierboekhandel geweest maar die had alleen maar Moleskinboekjes, waar jij een agenda van hebt maar die vond ik inderdaad saai. Al eerder bij de Xenos geweest maar die had ook bijna niks. Dus weer bij de Hema beland. In een bijpassend groen thema nu 3 schiftjes. Ik twijfel toch over de ringband maar de voorkanten zijn leuk, en fijne lijntjes (sommige boekjes hebben te smalle lijntjes). Maar het is er nu de tijd niet voor uitgebreid de stad in te gaan op zoek naar speciale boekjes en ik wil lekker doorschrijven. Ik schrijf 's ochtends - nooit gedacht dat ik dat nog eens zou doen maar het is een nieuwverworven corona-discipline ;-).

 2. Stickervellen zijn leuk bij Action. Ik keek toen ook ernaar. Ze hebben mooie sticker liggen. Deze zijn ook mooi. Dan kun agenda leuk ermee versieren.

 3. Nooit gebruik ik een sticker. Ik heb meerdere schriften en daar schrijf ik op waar ze over gaan.
  efficiënt en dus handig.

 4. Die zijn leuk! En ik doe blijkbaar echt iets verkeerd, want ik kan dus bij de Action nooit stickervellen vinden. Ach ja, gelukkig houd ik van saai;).

 5. Niet meer, sterker nog, ik vond het vaak zonde om ze te gebruiken, in de eighties had je van die stickerboekjes, die kostten bijna 3 gulden geloof ik, een boekje vol, alleen de hartjes waar veel van was zeg maar, die heb ik gebruikt, en de rest zit er nog in. Volgens mij heb ik ze ook nog wel ergens liggen, hahahaha Ook de gratis stickervellen van de Margriet of de Libelle uit die tijden heb ik nog wel liggen.... gek he? En ook van mijn familyplanner, zitten stickervellen bij, ik start er altijd wel mee, maar ergens, ik heb van de afgelopen 3 jaren liggen nu....

  X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.