Wat kun je beter níét bij de Action kopen?

wat kun je beter niet bij de Action kopen

Ik vind de Action een leuke winkel.

De Action die ik bezoek in Varsseveld is bovendien heel ruim opgezet, met brede gangpaden en een grote, gratis parkeerplaats. Dat maakt het een prettige winkel om te bezoeken. Als ik naar de Action ga dan zijn er een aantal dingen die ik daar standaard graag koop.

Dingen die ik (nog steeds) standaard bij de Action koop

Wisselende assortiment van de Action leidt tot het Action effect

En daarnaast heb je natuurlijk het assortiment van de Action dat telkens wisselt. Het zijn die speciale producten die de Action een gevaarlijke winkel voor de portemonnee kunnen maken. Want dat zijn de dingen die je in een impuls koopt. Omdat ze er zo leuk uitzien. Voor je het weet heb je je karretje vol met allerlei spullen die je niet echt nodig hebt, maar die wel leuk lijken. Ik noem dat het Action effect.

Het Action effect: je gaat voor een paar vuilniszakken en gaat naar huis met een hertenkop/nieuwe dweil/kussentjes/plastic borden met flamingo's/tuinkabouters* etc.

*Vul zelf jouw impulsaankoop maar in : )

Wat kun je beter níét kopen bij de Action

De kwaliteit van de producten van de Action is wisselend. Er zijn spullen die prima zijn. Zoals hun vuilniszakken. En eigenlijk ben ik tevreden over alle dingen die ik daar standaard koop. Anders zou ik ze waarschijnlijk ook niet meer kopen.

Maar er zijn een aantal dingen die niet van goede kwaliteit zijn. En het lijkt me handig om daar ook eens een lijst van te maken!

 1. Kleurpotloden: punten breken om de haverklap af, en de potloden zijn niet goed te slijpen.
 2. Koekenpan: ik kocht ooit een koekenpan bij de Action die na één keer gebruiken compleet krom trok...
 3. Verfkwasten en rollers: pluizen en verliezen haren.
 4. Action Stay Ups: blijven voor geen meter zitten.
 5. Aardewerken zeeppompjes: van begin af aan lam.
 6. Textiel zoals handdoeken en theedoeken.
 7. Kokosolie van de Action
 8. Acrylverf van de Action
 9. Action vogelbadje
 10. Superstrong speeltjes voor de hond: gaan snel kapot
 11. Mykonos bordenset Een veelgehoorde klacht is dat ze heel snel butsen krijgen en breken. Ook rapporteren sommige kopers dat er vocht in blijft zitten.
 12. Houten buitenkeuken: trekt krom en schimmelvorming

Muurvuller Action ervaring

Zitten er beschadigingen of gaten op je muur en wil je die wegwerken? Dan kun je prima muurvuller van de Action proberen. Op het Tweakers forum zijn mensen positief over Action muurvuller. Bovendien verkoopt de Action muurvuller van een 'echt merk' namelijk Pattex:

action muurvuller ervaring

Er zijn zelfs mensen die Action muurvuller gebruiken om simpele bloempotten te pimpen en een nieuwe look te geven. Naast muurvuller in een tube verkoopt de Action ook grote emmers met muurvuller:

action muurvuller

Zo'n emmer is handiger als je te maken hebt met grote muren!

Handdoeken Action ervaring

Je krijgt waarvoor je betaalt. Bij de Action zijn handdoeken goedkoop: hoe is dan de kwaliteit? Op Facebookgroepen worden twee merken handdoeken van de Action positief beoordeeld:

 • Capetown
 • Royal: Royal handdoeken gaan lang mee, en blijven ook goed in de droger.

De Royal handdoeken zijn iets duurder dan de Capetown handdoeken.

Goud bestek Action ervaring

gouden bestek action ervaring

Ik kocht bij de Action goud bestek in de vorm van gouden vorkjes voor mijn dagelijkse fruithap. Mijn man vindt ze lelijk, maar ik vind ze mooi. Inmiddels gebruik ik ze ruim een half jaar, en ze blijven mooi. Ik doe ze gewoon in de vaatwasser, en dat is geen probleem.

Excellent gouden bestekset van de Action

Er is ook een Excellent gouden bestekset die bestaat uit 16 delen. De ervaringen met dit gouden bestek van de Action zijn minder positief. Bij sommige gebruikers van dit gouden bestek is de kleur helemaal verdwenen en is het nu zilverkleurig! Anderen verklaren dat je er echt 'alles' op ziet, zoals vlekken en vingerafdrukken.

Tegelijkertijd zijn er ook mensen die verklaren dat de goudkleur goed blijft. Ik vraag me af wat het verschil in ervaring veroorzaakt. Ligt dat aan met de hand wassen? Of aan het type vaatwasmiddel dat je gebruikt?

Zelf gebruik ik vaatwastabletten van de Lidl, en mijn gouden vorkjes zijn nog steeds goudkleurig.

Vochtvreter Action

Adine van het blog Lekker Leven met Minder kocht een Washcat vochtvreter van de Action en schreef er een blogpost over. Haar ervaring met deze vochtvreter van de Action is heel positief. Hij kostte maar 1,99 en Adine merkte echt verschil.

Ervaringen met de Action vochtvreter

 • Als Adine de gordijnen 's ochtends opent zit er ineens geen vocht meer op de ramen.
 • Het vocht in de badkamer is veel sneller weg dan eerst.
 • Ze zag het verzamelde vocht in het bakje van de vochtvreter. Een prachtig bewijs dat het ding inderdaad vocht aantrekt.

Action vochtvreter kopen?

De Washcat vochtvreter verkopen ze niet meer bij de Action. Je vindt er nu de Limpro vochtvreter:

action vochtvreter

Hij kost 2,29 en werkt hetzelfde als de vochtvreter van de Action die Adine testte.

Vliesbehang Action ervaringen

vliesbehang action ervaringen

In diverse Facebookgroepen van Action fans, worden ervaringen met vliesbehang van de Action gedeeld. Vrijwel iedereen is er positief over. Toch zijn er ook een aantal mensen die een aantal kanttekeningen hebben bij het vliesbehang van de Action:

 • Het vliesbehang van de Action is vrij dun.
 • Zorg ervoor dat je ondergrond spiegelglad is, want je ziet 'alles' door het behang heen anders.
 • Het is belangrijk dat je het behang meteen goedplakt. Als je het te vaak weer lostrekt omdat het patroon niet klopt rek je het papier om en past het helemaal niet meer.
 • Het scheurt snel

Maar de meesten hebben positieve ervaringen met het vliesbehang van de Action.

vliesbehang actoin

Vliesbehang met betonlook van de Action

vliesbehang action ervaringen

Vliesbehang Action met steenmotief

vliesbehang action steen

Reviews van producten van de Action

Hieronder verzamel ik ervaringen van anderen met producten van de Action.

Heb je zelf een ervaring met een product van de Action die je graag wilt delen? Dan kan dat in de comments.

1. Negatieve ervaringen met producten van de Action overzicht

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Positieve ervaringen met producten van de Action overzicht

2. Ik vind de Action een hele fijne winkel. Daarom hieronder toch ook een overzicht van positieve ervaringen met producten van de Action!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enterN.B. Wist je dat de airfryer van de Action een positieve review kreeg van de Consumentenbond?

Een vergelijkbare winkel met de Action is de Prijsmepper.

Leestip: Tuinkabouter Action.

Welke producten vind jij dat je beter niet kunt kopen bij de Action? Vertel het in de comments!

Deze post verscheen voor het eerst in 2016 en is helemaal geupdate met nieuwe informatie!

Similar Posts

130 Comments

 1. Zelf kom ik er dus bijna nooit door het genoemde, assortimentswissel. Als ik dan eindelijk een prettig artikel heb, dan is het er de volgende keer niet meer. Wel grappig dat jij niet tevreden bent over de kleurpotloden, waren dat de Da Vinci potloden? Daar ben ik juist heel tevreden over en gebruik ze nu zo'n 8 a 10 maanden met veel plezier.

  1. Mijn tante Marietje had ze gekocht voor haar kleinzoon die veel en graag tekent en kleurt. Maar die vond de kleurpotloden die ze kocht bij de Action te slecht voor woorden. Ik denk dus niet dat het Da Vinci potloden waren.

 2. Ja ik kocht ooit ook eens een koekenpan maar kon hem al snel weggooien. Net zoals een elektrische tandenborstel van AEG niet lang mee kunnen poetsen zonde van het geld ook al was het niet zo duur...

 3. Wij hebben de verfkwasten met plezier gebruikt. Dan kochten we wel de 'duurdere' versie - die verloren niet perse meer haren dan de kwasten van de bouwmarkt.

  1. Kwasten en verf zijn top,menig zzp er koop hier zijn kwasten.
   Cocos olie is super en de helft goedkoper,gebruik het om te bakken en te frituren.

 4. Ik koop er alleen folie om kadootjes mee in te pakken en knutselspullen voor kinderen of iets in opdracht voor een ander.
  Zeker kun je er leuke kadootjes voor weinig geld kopen.
  Ook omdat ik inderdaad denk dat spullen van mindere kwaliteit zijn koop ik het al niet om de ergernis, zonde van geld gedachte, en de ruis in mijn hoofd die dat weer veroorzaakt.
  Ik kom er een paar maal per jaar om vooral ook op de hoogte te blijven en zn mijn mening bij te sturen.!

 5. Een tijdje geleden kocht ik 2 wasmanden bij Action. Ik vond ze erg leuk, zover een wasmand leuk kan zijn. Helaas was er eentje, na een paar dagen, al kapot .

 6. Ik kom er zelden, en impulsaankopen doe ik sowieso niet. Vorige week was ik er toevallig omdat ik een speciale lijm zocht(die ze niet hadden)Wel fijne weckflessen gezien, die ga ik vandaag even kopen. Zo werkt dat bij mij, eerst thuis even nadenken voor de aanschaf. De schoonmaakazijn vind ik er duur. Ik koop dat zelf voor 30 cent per liter, bij de Boni/Jumbo/Emte, in een vijfliter jerrykan.

 7. Ik heb er een koekenpan gekocht en ben er heel blij mee. Eentje met een witte keramische binnenlaag. Ik heb eens een heel dure greenpan van BK gekocht en die kon na een keer gebruik de vuilnisbak in.
  Een miskoop bij action was bij mij een vest. Die kleding lijkt heel klein te vallen. Ik kocht de grootste maat en hij was veel te klein. Bij vogele koop ik de kleinste maat en dan valt dat met zomerkleding vaak nog te groot uit.

 8. Toen wij krap bij kas zaten kocht ik veel dingen bij de action. Ondertussen kom ik er nauwelijks meer, maar heb ooit eens klei gekocht en dat was gewoon droog waar je bij stond. Dat kon dus rechtstreeks in de prullenbak. Verder heb ik er ooit wel pannen gekocht en doet mijn 5 jaar oude waterkoker van 5 euro het ook nog steeds!

  1. Weet je dat je klei heel simpel zelf kan maken. Even opzoeken op Google en je kan aan de slag.

 9. Als er dingen stuk gaan, kan je er gewoon mee terug gaan naar de Action. Mijn ervaring is dat ze helemaal niet moeilijk doen, en netjes een nieuw produkt meegeven of geld terug. Kocht voor de oudste een koffer die ze alleen gebruikte om 2 keer in de week van haar kamer naar huis en vice versa te reizen. Na een maand was de rits stuk. Ik kreeg zonder gezeur mijn geld terug.

  1. Ik kocht ooit eens een leesbrilletje, wel in negatief ipv positief.,, ik nam mijn ticketje mee maar bleek dat ik het verkeerde ticket bijhad ( van een brilletje dat ik ervoor gekocht had). Even twijfelde ik nog omdat het brilletje met moeite een goede twee euro kost.. geen ruiling mgl omwille vh foute ticket. Dan nog gezocht maar ticket niet gevonden, t brilletje ligt hier te liggen 🙄🙂

 10. Ik koop enkel wenskaartjes in Action : vierkant doosje waarin een aantal 'onderwerpen' zitten : verjaardag, gelukwensen, beterschap,....Ze hebben ook een reeks kaartjes zonder opschrift dus die kun je voor vele dingen gebruiken. Ik zoek er dan het meest interessante pakje uit en koop dat. De prijs scheelt een heleboel tov kaartjes die je in de winkel en zelfs op de markt koopt. Ze zijn natuurlijk niet zo mooi of bv hallmark kaartje maar wat maakt dat uit : de ontvanger van een kaartje gooit die kaartjes toch na een tijdje weg. Ik zou geen 4.5 euro willen en kunnen uitgeven voor een mooi hallmark kaartje.....
  Voorbije zomer kocht ik soda kristallen in action en na een paar dagen waren de kristallen één massieve klomp geworden die daar koop ik ze nooit meer.

  1. Die wenskaarten heb ik ook al een paar keer in mijn handen gehad. Maar er zitten te veel onderwerpen bij waar ik niets mee kan. En bij de algemene vond ik het plaatje weer niet geschikt.

  2. Net als liesbet koop ik ook graag kaarten op voorraad, maar als ik een pakketje zie met een rouwkaart erin die koop ik liever dan niet. Alleen de leuke dagen. Ik ben ook een beetje bang als ik rouwkaarten op "voorraad" koop dat ik narigheid op mijzelf afroep of op de mensen om wie ik geef.Ik weet dat de dood bij het leven hoort, maar ik wil mij graag met de leuke dingen des leven bezig houden is gezelliger.

 11. Ik koop juist de acrylverf daar. En ik weet dat het minder dekt maar voor de knutsel van de kinderen of op school maakt mij dat niet uit.
  Je kan nu eenmaal niet voor een dubbeltje op de eerste rij zitten.

 12. Heel soms koop ik er iets, voornamelijk onderbroeken voor de mannen hier in huis. En verder nauwelijks. Heel soms washitape en ducktape. Ik vind het een bagger-winkel. Allemaal dingen die je niet nodig hebt, gemaakt in lage lonen landen. Ik vraag me wel eens af waar al die spullen heen gaan die overblijven, ik vrees dat die worden vernietigd. Er wordt veel meer gemaakt dan wij met z'n allen nodig hebben (en in mijn geval: willen) en dat straalt die winkel dan ook echt uit.
  Shampoo enzo kopen we in Duitsland bij de DM (soort Kruidvat). Twee keer per jaar maken we daar een uitje van en slaan flink in.

 13. Ik koop bij de Action nooit "opleuk-meuk" zodat ik die vaasjes en andere tierelantijntjes noem, maar wel "nuttige" spullen, zoals stofzuigerzakken, schriftjes, pennen, inpakpapier, drogisterij-artikelen (deo, tandpasta enz), afvalzakjes, en pinda's. Daar is manlief helemaal verzot op. En van die groene en rode keelsnoepjes, ook voor mijn man. Kleding heb ik er nog nooit gekocht, wel boxershorts, mijn man wil geen ander merk meer, ze gaan lang mee en dragen prettig.
  Ooit een koekenpan en een steelpan bij de Action gekocht, gebruik ze (vrijwel) dagelijks naar volle tevredenheid. Oh ja, ook spullen voor de auto zoals motorolie en ruitensproeiervloeistof.
  Gewoon omdat die producten een goede kwaliteit hebben en goedkoper zijn dan elders. Schoonmaakmiddelen koop ik er dan weer niet, Dasty van de Wibra vinden wij beter.

  1. Fijn dat de pannen bij jou goed gaan Anja! Die van mij trok krom bij het eerste gebruik. Maar ze hebben er wel verschillende soorten, dus misschien had ik gewoon net een verkeerd model.

 14. Leuk om te lezen! Ik koop vooral huishoudelijke en decoratie spullen bij de Action. Onlangs heb ik een pot Pferdebalsem Hot gekocht voor vermoeide en pijnlijke spieren, maar die balsem is allesbehalve hot, hij is net heel koud. Geen aanrader dus!

 15. Wat verfrissend om eens een keertje te lezen wat je beter niet kunt kopen ipv alle hysterische shoplogs. Die zijn ook leuk hoor, maar jou artikel is heerlijk praktisch. Heel fijn! :-)

 16. Hahaha, best wel grappig :D Ik heb onze hele porch geschilderd met de verfkwasten van de Action. Ik vond ze best wel goed.
  En onze koters hebben elk hun eigen setje handdoeken en washandjes van daar. Ze hebben nog niet geklaagd ;)
  En mijn kokosolie komt altijd van de Action. :D

 17. Ik koop er altijd HP-cartridges, printpapier, enveloppen, stofzuigerzakken, vuilniszakken en de favoriete Axe produkten voor zoonlief.
  En muurvuller om kringloop-vondsten mee op te leuken.
  En laatst nog een lampenvoet die ik in mijn eigen kleur geverfd heb.
  Verf en kwasten vind ik waardeloos, evenals handdoeken en bedtextiel.
  Boxershorts voor de mannen hier in huis zijn wel weer heel goed, en pas nog een lading dikke panties voor mezelf die ook fijn blijken te zijn.

 18. Ik vind het een vreselijke winkel. Alles is zo goedkoop, en de Action zelf verdient goed, dus daar kan alleen maar uitbuiterij achter zitten.

  Toch kom ik er wel eens. Dan kan ik iets niet vinden bij de Hema en loop ik door naar de Action. Om meestal zonder iets weg te gaan.

  Behalve de verf, daar ben ik enthousiast over. Ik heb deurposten geverfd met hun houtverf. Acryl, grijsbeige. Heerlijke verf, mooie kleur (ze hadden drie kleuren: wit grijs en bruingrijs) dekkend in een keer.

  1. Wat ik er van begrijp hebben ze ook simpelweg veel restpartijen. Bijvoorbeeld shampoo's in een oude verpakking. En is dat deels van de verklaring voor de lage prijzen. Dus niet per sé uitbuiterij.

  2. Daar heb je gelijk in. Het gaat ook om het opkopen van grote rest partijen. En daarom hebben ze ook zo vaak nieuw assortiment.

  3. Ja, precies Suzie! Daarom vind ik de beschuldigingen aan het adres van de Action over kinderarbeid en misbruik soms wat kort door de bocht. Er kan ook best een andere, niet kwalijke reden zijn toch voor hun prijzen?

 19. Agenda schoolspullen, enveloppen, snoepjes voor de hond, soms kaartjes en net heb ik er kerstverlichting gekocht op baterijen.
  Sokken zijn zo stuk die zou ik nooit meer daar kopen.

 20. Wij gebruiken al jaren de handdoekenb washandjes van Action. Ze zijn nog steeds niet aan vervanging toe.
  Ook de klei en de kinderverf doen het heel goed hier.
  Kleding valt meestal nooit goed. Altijd te klein of raar model. Sokken voor de kids doen het wel weer prima.

  1. Fijn dat de keukenhanddoeken het bij jou wel goed doen Caro, evenals de klei en de kinderverf. Het valt me op dat de product ervaringen per persoon erg verschillen.

 21. Ik heb een paar keer een but shirtje gekocht daar! Verder vind ik het een leuke zaak. Maar de big bazaar (een soortgelijke winkel) vind ik veel sfeervoller!

 22. Haha ja ik ken het Action effect helaas ook... ga voor billendoekjes naar de winkel en kom terug met knutselspullen, kersrversiering, pyjama's voor de kids en speelgoed...

 23. Haha tsja de Action... Voor dat geld kan je eigenlijk ook niet zo heel veel verwachten. Ik heb toch vaak erg leuke producten en eigenlijk nooit echt iets gehad wat van flut kwaliteit was (om het zo maar even te noemen haha)

  Maar, nu ik geen Action meer om de hoek heb, zal ik er wel minder vaak komen.

 24. Morgen staat de action op de planning dus dank voor de tip! Handdoeken vind ik inderdaad niet aan te raden maar ook van de bakartikelen ben ik geen groot fan. Schoonmaakmiddelen daarentegen zijn favoriet..
  En dat action effect... tja..Schuldig!

 25. Met de zeeppompjes heb ik inderdaad ook die ervaring! En de goedkopere kleurpotloden... die Da Vinci zijn wel fijn overigens :)
  Wat ik daar echt niet meer koop is wol of katoen, wat een drama spul!

  Verder nog geen dingen waarvan ik denk dat is een slechte aankoop geweest, koop wel redelijk selectief daar.

 26. Ik koop in de Action heel weinig, maar ik woon er praktisch naast, dus loop er wel vaak en graag binnen.
  Wat ik er wel haal zijn de verf in grote flessen voor Guillaume omdat ze niet zo goed van kwaliteit is en daardoor beter afwast dan de duurdere merken. :-)
  Groetjes
  Kris

 27. Ik heb wel een set kleurpotloden van de action die dus heel fijn zijn! De da Vinci kleurpotloden zijn dat geloof ik.. Niet die stomme kinder potloodjes die inderdaad niet eens kleur afgeven maar dit zijn hele fijne zachte kleurpotlode!:) tis een setje van 12 kleurtjes ligt vaak bij de verfspullen:)

  1. Er staat helaas geen merk op, maar het is een set van 3 (gewolkte grijs met wit) koekenpannen. grill en wokpan erbij gekocht helaas geen deksel erbij maar de deksel van de oude wokpan paste precies ;) echt maar een klein beetje olie nodig. En niet in de vaatwasser. Prijs weet ik zo niet maar echt duur zijn ze niet.

 28. Heeft iemand al mascara gezegd ? Die was al uitgedroogd voordat ik 'm uit de verpakking haalde en hij kon zo de prullenbak in....

 29. Ik koop er vochtvreter, tapijttape, schilderstape.
  noten nature, maar ze zijn toch licht gezouten !!
  glueroller, maar vaak loopt die mis !!
  Ook al scrappapier gekocht, soms een fout er in.
  De sudoku's kloppen niet qua moeilijkheidsgraad, vind ik.
  De gluedots heb ik ook veel gekocht maar ze zijn er nu niet meer.

  1. Nee, is heel misleidend. Ik koop ze wel eens en spoel ze onder water af. Zijn dan wat slapper maar vind ik niet erg.

 30. De Action is al jaren een favoriete winkel. Voor knutselspullen (inderdaad niet voor potloden ;)), voor snoepgoed, speelgoed, kleine cadeautjes, keukenspullen etc. En nee, niet alles is goed, maar wat wil je voor zo'n prijs!

 31. Wat handig om te weten wat je daar beter niet kunt kopen. Ik kom er eigenlijk te weinig om er echt verder een mening over te hebben. Ik ga daar eigenlijk naar toe als ik iets nodig heb wat ik echt goedkoop moet hebben. Een fietszadel bijvoorbeeld... Of een zeef... Dat soort dingetjes.

 32. Grappig artikel. Hier vond ik de theedoek niet fijn, hij kreukt enorm tijdens het wassen en drogen en daardoor vind ik het niet prettig meer om hem op te hangen. Daarnaast kocht ik eens een blikopener die gelijk afbrak. En een mixer die hele rare geluiden maakt. Hij wordt ook erg heet. Maar vind het zonde een nieuwe te kopen, want hij doet verder op zich gewoon wat hij hoort te doen. In elk geval laat ik tegenwoordig de huishoudelijke artikelen dus maar links liggen ;) Ben wel heel tevreden over de biozakjes voor ons groen-afval.

  1. Een mixer die heel raar heet wordt klinkt een beetje eng Merel. Dat lijkt me er eentje zo ineens ontploft of in de fik vliegt of zo.

   Van die enorme kreuk theedoeken zijn inderdaad niet fijn.

 33. Ik vind t echt onzin om te zeggen dat action spullen verkoopt uit lage loon landen, kinderarbeid enzo, waar denken jullie dat de spullen van blokker vandaan komen? juist: ook uit china.
  zelf koop ik bij de action spullen die ik nodig heb, geen prullaria.

 34. En soms vind je er iets wat gewone winkels niet hebben. Wilde zelf uitnodigingen ontwerpen en afdrukken. Hema, Primera, Bruna etc. hadden geen luxe kaartkarton. Action had het in B5 en in A4 op een blok. Wit en ecu met textielindrk. Heb meteen een voorraadje aan gelegd.

 35. Ik ben zelf ook groot fan van de action, eigenlijk heb ik er nog nooit een grote miskoop gedaan.. behalve de iphone opladers.. die doen het na een tijd niet meer...

 36. nagelvijlen! ik heb van de week 3 vijlen gekocht en per vijl kon ik 3 of 4 nagels vijlen, waren meteen volledig glad en heel mijn schoot lag vol zand.

 37. Ik hen slechte ervaringen met tuingereedschap. Na een paar keer gebruiken valt het al uit elkaar. En ik ga er “normaal” mee om.

 38. Je kan beter niets kopen bij de Action. De lage prijs moet ergens van komen. Doorgaans betekent dit dat de producten vervaardigd zijn in bedenkelijke omstandigheden qua veiligheid, milieu en arbeidsomstandigheden...

  1. Dat hoor ik wel vaker over de Action, maar volgens de Action is dat niet het geval. Ze kopen heel groot in en vaak restpartijen. Daardoor kunnen hun prijzen laag zijn.

 39. Kleurpotloden zijn niet zo best, en het goedkoop speelgoed zo die kleine dingetjes zijn leuk voor even maar snel stuk.
  Ik ben trouwe fan van de Action winkel, wekelijks ben ik er wel te vinden voor werkspullen in de tuin, kuisproducten, schoolbenodigdheden, knutsel materiaal, ... oh en de decoratie is ook altijd zo mooi!

 40. IK ben optimaal tevreden over de action. De potloden van Da Vincie zijn gewoon geweldig. Ja je kan misschien een slechte doos treffen doordat misschien 1 van de verkoopmedewerkers die heeft laten vallen of een klant. Maar ik heb het nog nooit bij de hand gehad. Ook heb ik pannen bij de action vandaan. En de gebaksvorkjes en theelepeltjes en bestek. En servies . en de koekepan. Alles is nog gewoon heel en in tact. Ik weet niet hoe jullie koken of er mee omgaan maar bij mij leeft alles nog steeds. Ik ben onwijs blij met de Action en zou die voor geen goud van de wereld willen missen. Op facebook is er een hele site over de Action en wat mensen maken van de spulletjes die ze daar verkopen. Nou echt heel mooi hoor. En heel fantastisch.. Waarschijnlijk is er toch iets mis gegaan waardoor spullen kapot gingen. Mensen van die facebook pagina zweren ook bij de action. Ik heb daar mijn kerstboom vandaan en de kerstversieringen en de elektrische lichtjes. En vorig jaar een heel lief kerststalletje gekocht. Nou echt ik ben helemaal om. Geef mij de action maar.

 41. Leuk artikel wel!
  Ik vind de kwaliteit ook altijd erg wisselend. Sommige dingen blijf ik maar kopen en sommige dingen vallen tegen, het blijft toch altijd een gokje:)

 42. ik koop regelmatig willekeurige producten bij de Action en ik heb geen enkele klacht
  zo gauw als ik iets nodig heb ga ik eerst altijd naar Action en als ik daar niet kan slagen ga ik ergens anders kijken
  en zeker voor de prijs/kwaliteit verhouding is het helemaal prima

 43. Altijd houd ik rekening met dr prijs kwaliteit verhouding. Over het algemeen ben ik gezien de prijs zeer tevreden over de kwaliteit van de producten van de action op een na en dat zijn de spuitbussen blanke lak van prisma. Ik heb op 1 M2 al 4 bussen leeggespoten om het houtwerk te beschermen. Maar na een week is de laklaag alweer verdwenen, verdampt in de lucht?

 44. Ideaal deze tips over wat we beter niet kunnen kopen. Zelf koop ik ook vaak schoonmaakmiddelen bij de Action. De kwaliteit van de andere producten wisselt wel flink vind ik. De ene keer kan je je verbazen over hoelang iets mee kan gaan, en de andere keer ben je net thuis en dan is het haast al kapot...

 45. Hi ik koop wel wat knutselspul daar maar inderdaad textiel kan je beter niet doen. Is geen beste kwaliteit

 46. Handdoeken en theedoeken kun je prima bij Action kopen. Je moet er alleen wel op letten dat er Egyptische katoen op het label staat. Die zijn van goede kwaliteit. De rest is een heel stuk minder.

 47. Ik koop er wel eens wat zoals gordijnen in een kleur die ik nergens anders in een velourstof in die kleur kon vinden , al helemaal niet voor die prijs. Soms iets voor mijn laptop die ik alleen voor huis en tuin gebruik, gebruik en dus geen hoge eisen aan stel. Verder valt het mij op hoeveel van die Action en ook IKea na verloop van tijd bij de kringloop belanden. Vaak van die spullen die trendgebonden zijn en knutselspullen.

 48. Oei, geen idee! Ik koop zelden iets bij de Action. Soms heb ik iets nodig (een wc-borstel zoals laatst) en als ze die dan niet hebben, loop ik gewoon zonder aankoop de winkel uit. Hoeveel troep kun je in huis halen? Op een gegeven moment ben je toch gewoon klaar? ;-)

 49. Ik koop ook niks bij deze winkel, gewoon te ver weg.
  Kwaliteit moet ook worden betaald.
  Hoe goedkoper, hoe meer je moet opletten. Hans

  @ De ijsbeer heeft wel veel tongen los gemaakt en dat was de bedoeling.

 50. Heb er 2 op loopafstand en loop er tijdens een wandeling wel eens door. Heb er een tijdje instant-couscous gekocht, maar dat hebben ze al heel lang niet meer. Loop er vaak zonder iets uit. Ben niet van de impulsaankopen. Handoeken, lakens e.d. koop ik graag bij de Hema. Eentje zit naast een Xenos, waar ik meer haal. In de stad is er een SoLow bijgekomen. Zocht al jaren iets voor een kennis, dat niet te vinden was op de markt, Hema of Action. En daar voor 1/3de van de te verwachten prijs.

 51. Behang zou ik er geloof ik niet kopen, maar ik heb een pan die het heel goed doet. Blijkbaar is dat dus ook nog verschillend welke pan je koopt. Ik ga tegenwoordig echt met een lijstje naar de Action om dat welbekende Actioneffect te voorkomen.

 52. Ik weet zo gauw niks wat ik er niet zou kopen, maar wat ik er standaard altijd haal zijn vochtvreters navulling, diepvries zakjes, Robijn wasverzachter, bakpapier vellen, haarmaskers, sheetmaskers, shampoo, afwasmiddel, schuursponsjes, poetsdoeken..

 53. Ik kom er zelf niet zo heel erg vaak, omdat het mij er vaak te druk is. Wat ik er in ieder geval nooit weer zal kopen, is haarverf. Geen idee welk merk het was, maar het brandde enorm na het inbrengen...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.