|

Stay up kousen van de Action getest

stay ups action

Ik ben altijd in voor stay up kousen voor een vriendelijke prijs. En laten ze nou bij de Action stay ups hebben voor maar 1,99!

Ik kocht onmiddellijk de zwarte én de huidkleurige.

Op mijn review blog lees je mijn ervaringen met deze stay ups.

Maar ik vrees dat de foto al veelzeggend is...

Stay up kousen Zeeman

Helaas verkoopt de Zeeman meestal geen stay up kousen. Hoogstens bieden ze dan Zeeman kniekousjes aan, maar dat is een totaal andere look ; )

stay up kousen zeeman

Als je het enorme aanbod aan panty's ziet bij Zeeman snap ik niet dat er geen Zeeman hold ups zijn. Zo verkoopt Zeeman bijvoorbeeld compressiekousen.

N.B. In 2015 verkocht de Zeeman wel eventjes hold ups, dus het is altijd slim om het assortiment van Zeeman in de gaten te houden.

Zie ook Zeeman panty.

Vergelijkbare berichten

10 reacties

  1. Ja, die foto zegt genoeg. Heel fijn om dit gezien te hebben. Ik gebruik ook graag hold ups (zoals ze dan weer heten bij de Hema) en daar zijn ze duurder. Dus als dit de moeite waard was geweest, had ik ze zeker bij de Action gekocht. Bij de Hema blijven ze prima zitten en kan je er erg lang mee doen. Ik ben sowieso erg zuinig met panty's, maar na heel lang gebruik gaat de rek er ook uit. En gebeurt dat ook als op de foto. Maar... dan heb ik hem ondertussen wel tig keer gedragen.

    1. Die van de Hema werken bij ook veel beter inderdaad. Wel jammer dat deze van de Action niet blijven zitten vind ik. Want ze waren voor een mooie prijs.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.