|

Stay ups van de Action getest

stay ups action

Ik ben altijd in voor stay up kousen voor een vriendelijke prijs. En laten ze nou bij de Action stay ups hebben voor maar 1,99!

Ik kocht onmiddellijk de zwarte én de huidkleurige.

Op mijn review blog lees je mijn ervaringen met deze stay ups.

Maar ik vrees dat de foto al veelzeggend is…

Zie ook Zeeman panty.

Similar Posts

10 Comments

  1. Ja, die foto zegt genoeg. Heel fijn om dit gezien te hebben. Ik gebruik ook graag hold ups (zoals ze dan weer heten bij de Hema) en daar zijn ze duurder. Dus als dit de moeite waard was geweest, had ik ze zeker bij de Action gekocht. Bij de Hema blijven ze prima zitten en kan je er erg lang mee doen. Ik ben sowieso erg zuinig met panty’s, maar na heel lang gebruik gaat de rek er ook uit. En gebeurt dat ook als op de foto. Maar… dan heb ik hem ondertussen wel tig keer gedragen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.