Reacties

Zakken groene container: superhandig! — 22 reacties

  1. Gooi alles gewoon in de container. Let wel op dat er onderin geen plakkerig spul ligt, dan valt het met vuil worden best mee. Maar wij hebben meer tuinafval dan keukenafval.

  2. vroeger bij mij thuis hadden wij deze zakken al. Ik heb zelf geen containers, we hebben 1 grote algemene container. Maar als ik wel een groene container zou hebben, zou ik deze zeker gebruiken. anders heb je zo'n smerige kliko.

  3. Ik woon tegenwoordig in een appartement. Dus heb gelukkig dit gedoe niet meer. Wij doen alles in 2 verschillende containers die de huisbaas leegt. De enige vuilniszakken waar ik me druk om hoef te maken is die in mijn vuilnisbak.

  4. Hier in België is het zelfs verplicht om een vuilniszak te gebruiken en deze worden gewoon aangekocht in het gemeentehuis, lekker makkelijk! Dit zijn wel mooie alternatieven anders.

  5. Wij hebben geen container en gebruikten eerst enkel de GFT-zakken maar ik vond dat zo slecht! Afvalophaling gebeurt maar 1 keer per week en vaak scheurde de zak al na enkele dagen als we er iets indeden. Als je een container hebt, is dat natuurlijk geen probleem maar voor ons werkte het absoluut niet dus doen wij nu al ons groentenafval noodgedwongen bij het restafval... Best stom, maar we hebben weinig andere alternatieven op een klein appartmentje zonder terras of balkon.

  6. Wij wonen in een flat en kunnen al het vuil in die ondergrondse containers gooien. Ik heb voorheen wel veel afval afgescheiden maar is veranderd nu ik ben verhuisd. Ik ga het toch weer proberen om in mijn flatje afval te scheiden dus Thanks voor de reminder!

  7. Wij moeten het afval in zo'n zakken doen en is de zomer best lastig, de zakken 'vergaan' echt zienderogen... niet handig dus als je die zal na een week nog voor de deur moet zetten?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder