Reacties

Kruidvat klantenkaart ervaring — 15 reacties

  1. Je kunt al je plastic klantenkaarten in één "klantenkaarten-app" op je telefoon zetten. Hoef je geen plastic kaartjes bij je te hebben of afzonderlijke apps van verschillende winkels te installeren. Gr. Alice

  2. Ik heb mijn pasjes ook in een app staan. Maar ik heb er niet veel. Ikea (die heeft wel echt voordelen; langer de tijd om iets te ruilen bijvoorbeeld), Ah en Jumbo. Die van Ah gebruik ik voor de bonusaanbiedingen. En die van Jumbo omdat je punten in kunt wisselen voor korting.

  3. Ik heb de klantenkaart, maar zeg tegenwoordig dat ik 'm niet heb. Scheelt me een hoop zoekwerk bij de kassa en ik heb er nog nooit enige vorm van korting mee gehad. Heb altijd het idee dat ik 'm voor niks heb, dus gebruik ik hem niet meer.

  4. Mijn beurs puilde altijd uit van de vele winkelpasjes. Ik heb ze dan ook allemaal weggegooid. En een telefoon mee naar de winkel. Hou ik me ook niet mee bezig. Bovendien weet ik niet waar ik die zou moeten opbergen. Naast mijn autosleutel, huissleutels, zakdoek en portemonnee zitten mijn broekzakken al vol.

  5. Ik heb de kruidvatapp op mijn telefoon levert niet bijzonder veel voordeel op, maar elke euro is er een denk ik altijd maar, heb ook een jumbo,AH, hunkemoller,ici paris, H&B en karwei kaart, ook daar niet overdreven veel voordeel, maar toch meegenomen.

  6. Geen Kruidvatkaart want daarvoor ga ik niet vaak genoeg naar die keten toe. Maar voor winkels waar ik vaak kom (zoals inderdaad wel de AH) kijk ik zeker altijd even wat de mogelijke meerwaarde van zo'n kaart is en of ik dat op vind wegen tegen de privacy die je inlevert.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder