Goedkoop alternatief voor dure Brabantia vuilniszak

Met dank aan Jacobine die me tipte naar aanleiding van de post over mijn ruzie met mijn Brabantia vuilnisemmer:

De vuilniszakken van de Hema in hoog model, zijn een ideaal en goedkoop alternatief voor de relatief dure Brabantia vuilniszakken.

15 vuilniszakken van de Hema voor 1,- versus 20,- voor 8,99 van Brabantia

Ik heb ze inmiddels in gebruik, en vind ze geweldig! Deze Hema vuilniszakken ‘extra long’ kosten maar 1,-. Daarvoor krijg je er 15. Even ter vergelijking: voor de originele Brabantie vuilniszakken betaal je 8,99 voor 20 zakken. Dus tel uit je winst.

1,- bij de Hema vuilniszakken voor hoge vuilnisbakken!

Dankjewel Jacobine!

Lees ook over de pedaalemmer!

Similar Posts

18 Comments

  1. Dat is nog goedkoper dan bij de Action, daar zijn de hoge afvalzakken €1,52 voor 20 stuks. Bedankt voor de tip!

  2. Oh wat slim! Ze hebben soms wel leuke acties met de zakken.. dan scheelt het echt veel. “Pakken die zakken”, via nieuwsbrief krijg ik ze altijd.

  3. handige tip mijn vriend heb ik toen een brabantia prullenbak gegeven maar hebben gewoon grote zwarte vuilniszakken in die toch uitsteken dus ik ga deze tip toch een x toepassen haha even langs de hema…
    alleen zijn ze niet dunner dan die zwarte zakken dat er snel iets door de zak prikt en je een scheur krijgt?

    volg je me terug liefs

    1. Nee, ze zijn echt van prima kwaliteit ook nog Willemien! Ik snap zeker wat je bedoelt. Je hebt van die hele dunne vuilniszakken, maar ik vind die van de Hema prima. Niet zo dik als van Komo maar goed genoeg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.