Reacties

Goedkoop alternatief voor dure Brabantia vuilniszakken — 18 reacties

  1. handige tip mijn vriend heb ik toen een brabantia prullenbak gegeven maar hebben gewoon grote zwarte vuilniszakken in die toch uitsteken dus ik ga deze tip toch een x toepassen haha even langs de hema...
    alleen zijn ze niet dunner dan die zwarte zakken dat er snel iets door de zak prikt en je een scheur krijgt?

    volg je me terug liefs

    • Nee, ze zijn echt van prima kwaliteit ook nog Willemien! Ik snap zeker wat je bedoelt. Je hebt van die hele dunne vuilniszakken, maar ik vind die van de Hema prima. Niet zo dik als van Komo maar goed genoeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder