Reacties

Pedaalemmer: 4 redenen om ervan te houden ; ) — 18 reacties

 1. Alleen een klein pedaalemmertje op de badkamer. Verder een klein bakje voor restafval en groenteafval. Als dat bakje vol is leeg ik die in de vuilniszak in de bergruimte en was ik het bakje meteen weer af. De vuilniszak is niet zo groot dus die gaat regelmatig naar beneden in de gezamenlijke containers. Plastic en papier sorteer ik apart en gaat elke week in de gezamenlijke containers.

 2. Ik weet niet eens hoeveel pedaalemmers ik heb...in de keuken, in het toilet, 2 in de slaapkamer van onze zoon, in zijn badkamer, in onze slaapkamer, in onze badkamer, en overal koop ik de juiste zakken voor. En dat is heel belangrijk; ik heb weleens goedkope zakken gekocht, maar dat merk je meteen. Onze zoon gebruikt sondevoeding en heeft veel medisch afval, dan vallen zo de scheuren erin. Dus als je een "merk"zak koopt, heb je dat niet. En niets zo vervelend als de inhoud van je vuilniszak op ruimen van de grond......

  • Ik snap wat je bedoelt Jeannette. Ik kocht een keer supergoedkope vuilniszakken. Die waren zo enorm slecht, dat ik er twee moest gebruiken, omdat de eerste overal scheuren had. Die waren uiteindelijk dus ook nog helemaal niet voordelig.

 3. In de keuken zit er een in een keukenkastje (aan de deur vast) dus als je het deurtje opent, trek je het deksel mee waardoor de prullenbak zich 'opent' en je er wat in kan doen. Mijn broertje heeft zo'n enorme pedaalemmer waar je met je knie op een knop drukt. Handig vind ik die niet eerlijk gezegd.

  • Zo'n pedaalemmer waarvan de deksel opzij schuift heeft mijn moeder ook in haar aanrechtkastje. Die is inderdaad erg handig. Met de knie op een pedaal moeten drukken lijkt mij ook niks.

 4. Juist vanwege die hygiëne ben ik ook fan. In de keuken heb ik een vuilnisbak die wel met de hand open moet, omdat ik 'm wilde verstoppen in een keukenkastje. Maar mijn plastic (dat ik op een andere plek verzamel) gaat heerlijk in een pedaalemmer.

 5. Ik heb een vuilnisbak in het keukenkastje onder de gootsteen. Net zo een als Rory.
  In het toilet staat een klein zwart pedaalemmertje. Daar had ik er eerst een met koeienprint! Die vond ik zo leuk! Hij is helaas stuk gegaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>