Reacties

DDDDD doek bij de Wibra — 13 reacties

 1. oh. ik ben bijna jaloers als ik al die mooie gezellige theedoeken zie liggen.Jammer genoeg kwam het item over de theedoeken niet geheel uit de verf maar heel weinig reactie's en het had juist mijn intresse. Winkels zoals Wibra, zeeman of Brons en action heb je hier niet je moet dit soort zaken altijd kopen in een branche winkel dus duur

 2. Vroeger heb ik die DDDDD theedoeken wel gehad en ze waren erg goed. De laatste jaren gebruik ik vooral theedoeken van de Hema en van de opgespaarde zegelboekjes van Poiesz supermarkt. Die theedoeken zijn ook al bijna twintig jaar oud. In het begin vond ik die wat dik, maar ze zijn erg sterk en nu vind ik ze wel fijn om te gebruiken.
  Van Walra heb ik ook theedoeken gehad. Fijn spul, alleen erg duur.
  Helaas hier geen Wibra, anders was ik even gaan kijken. Soms voelen doeken erg stug en zijn ze na het wassen wel soepel. Heeft Action ze niet ook af en toe? Of waren dat theedoeken van Egyptisch katoen. Schijnt kwalitatief ook goed te zijn, al heb ik ze nooit gehad.

  • Theedoeken kunnen inderdaad vrij stug zijn in de winkel, maar als je ze dan wast zijn ze prima. Het is zeker mogelijk dat die van de Wibra ook alleen maar even een wasbeurtje nodig hebben : )

   Bij de Action heb ik nog nooit theedoeken gehaald eigenlijk. Ik zal eens kijken of ze die hebben van Egyptisch katoen. Want dat klinkt wel erg leuk!

 3. Ik koop altijd DDDDD theedoeken bij de Wibra. Ze bevallen echt ontzettend goed. Ze drogen prima en ze blijven lang mooi en na het wassen voelen ze inderdaad niet meer stug aan. Dus wat mij betreft zijn deze doeken toch wel een aanrader.

  • Aha! Bedankt Francien. Wat apart hè, dat ze de theedoeken die ze aan de Wibra leveren dus blijkbaar eerst stijven en die van de Blokker niet.

 4. Kwestie van een paar keer wassen. Af en toe zijn ze in de aanbieding voor 1,49. Dan koop ik een stapel nieuwe en laat ze in de kast liggen totdat ik ze nodig heb.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>