DDDDD doek bij de Wibra

Gepost June 27, 2015 in Huishoudelijke tips / 13 Comments

P. Savert schreef in de comments bij de post over Textiel doeken in de keuken dat de zogenoemde DDDDD doeken ook bij de Wibra te koop zijn. Dus afgelopen donderdag ben ik meteen gaan kijken. En inderdaad!  Ze liggen er. Ze kostten 1,99 per stuk. Maar ik vond dat ze heel stug aanvoelden…

Ze liggen op de tweede en derde plank van boven.

ddddd doeken wibra

Lees ook mijn post over Dasty. Wibra is beroemd om deze gele ontvetter!


13 responses to “DDDDD doek bij de Wibra

 1. cjscaservie

  oh. ik ben bijna jaloers als ik al die mooie gezellige theedoeken zie liggen.Jammer genoeg kwam het item over de theedoeken niet geheel uit de verf maar heel weinig reactie’s en het had juist mijn intresse. Winkels zoals Wibra, zeeman of Brons en action heb je hier niet je moet dit soort zaken altijd kopen in een branche winkel dus duur

 2. VeggieMo

  Vroeger heb ik die DDDDD theedoeken wel gehad en ze waren erg goed. De laatste jaren gebruik ik vooral theedoeken van de Hema en van de opgespaarde zegelboekjes van Poiesz supermarkt. Die theedoeken zijn ook al bijna twintig jaar oud. In het begin vond ik die wat dik, maar ze zijn erg sterk en nu vind ik ze wel fijn om te gebruiken.
  Van Walra heb ik ook theedoeken gehad. Fijn spul, alleen erg duur.
  Helaas hier geen Wibra, anders was ik even gaan kijken. Soms voelen doeken erg stug en zijn ze na het wassen wel soepel. Heeft Action ze niet ook af en toe? Of waren dat theedoeken van Egyptisch katoen. Schijnt kwalitatief ook goed te zijn, al heb ik ze nooit gehad.

  • Theedoeken kunnen inderdaad vrij stug zijn in de winkel, maar als je ze dan wast zijn ze prima. Het is zeker mogelijk dat die van de Wibra ook alleen maar even een wasbeurtje nodig hebben : )

   Bij de Action heb ik nog nooit theedoeken gehaald eigenlijk. Ik zal eens kijken of ze die hebben van Egyptisch katoen. Want dat klinkt wel erg leuk!

 3. Patricia

  hallo,
  Er zit volgens mij nog een versteviging in de doeken.
  Eerst even uitwassen en dan zullen ze wat zachter zijn.
  Gr

 4. Ik koop altijd DDDDD theedoeken bij de Wibra. Ze bevallen echt ontzettend goed. Ze drogen prima en ze blijven lang mooi en na het wassen voelen ze inderdaad niet meer stug aan. Dus wat mij betreft zijn deze doeken toch wel een aanrader.

 5. Francien

  Werk zelf bij Blokker maar daar zijn ze veel duurder!Van Wibra zijn ze prima hoor na t wassen. Groetjes Francien.

 6. Ernie

  Kwestie van een paar keer wassen. Af en toe zijn ze in de aanbieding voor 1,49. Dan koop ik een stapel nieuwe en laat ze in de kast liggen totdat ik ze nodig heb.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.