Reacties

Wibra webshop: eindelijk weer Dasty kopen ; ) — 19 reacties

  1. Wat ontzettend hip van Wibra dat ze met hun tijd meegaan. Shoppen in zo'n rommelige zaak waar je altijd over de ingekomen voorraden moet springen is zooooo 2020 ;-)

  2. Eigenlijk is alles praktisch wel te doen via Internet maar je mist gewoon het even neuzen bij sommige winkels. Gelukkig had ik net schoonmaakartikelen bij de Wibra gekocht, want ook ik ben gek van Dasty. Dat houd ik nog wel vol. Hun glansspoelmiddel zit in een fles die precies in mijn keukenla past. Ook een overweging ...

  3. Tot nu toe heb ik alleen de Action echt gemist. En ik vond het bijvoorbeeld onhandig dat ik niet even ergens een nieuw telefoonhoesje kon gaan halen toen dat van de week sneuvelde. Dat moest ook online, maar goed, er is mee te leven;).

  4. Ik hou niet zoveel van webshops daar ik tekort voel ten opzichte van de kleine lokale handelaar zoals een bakker, bloemist, fruit-en-groentenboer, slagerij maar ik bezoek met plezier een winkel zodat ik het kan gewaarworden en waarnemen wat ik 'wil'.

  5. Wat mis ik vooral, mijn wolwinkel het meeste. De Media Markt, en de Blokker en de Hema, en de Xenos... dat mis ik nu het meeste. Oh en de tabakszaken waar ik juist de kaarten kan kopen als er iemand jarig is, die mis ik nog het meeste! GEzien mijn moeder woensdag jarig is, en de supermarkt heeft maar een klein rekje staan hier :(

    X

  6. Ik maak langzaamaan lijstjes Takko, zeeman, action. Maar geen enkel ding wat ik nu direct nodig heb. Ik mis alleen mijn 2 wekelijkse kringlooprondje zoals ik de musea mis. En heb jij al afkickverschijnselen? De Wibra is trouwens alleen online gegaan voor de dasty.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder