Wibra webshop: eindelijk weer Dasty kopen ; )

Wibra webshop

De Wibra heeft sinds vrijdag 22 januari een Wibra webshop!

Goed nieuws voor iedereen die er graag kocht, maar dat door de sluiting van alle niet-essentiële winkels niet meer kon doen.

Zeker voor de liefhebbers van hun populaire én beruchte schoonmaakspray en ontvetter Dasty is dit goed nieuws. Zie ook mijn post over Luxaflex schoonmaken met Dasty.

Wibra webshop

De reden dat er nog geen Wibra webshop was, is dat de producten bij Wibra zo goedkoop zijn dat het relatief duur is om ze op te sturen. Of de webshop ook na de lockdown blijft is dan ook de vraag. Maar voor nu is het een mooie oplossing voor Wibra liefhebbers. Een mogelijk alternatief voor een Wibra webshop is 'Click & collect'. Dan bestel je iets online, en haalt het vervolgens op bij de Wibra bij jou in de buurt.

Wibra webshop: veel mensen zijn blij!

Veel mensen zijn erg blij met de webshop van Wibra en maakten verlanglijstjes van producten die ze er graag willen zien. Met stip op nummer 1 stond breigaren! En ook knutselspullen zijn wenst in de webshop. Toen ik keek, was het assortiment nog vrij beperkt. Maar wie Dasty wil kopen, komt goed aan zijn of haar trekken ; )

Houd rekening met verzendkosten van 4,95.

Fan van Dasty? Dan vind je mijn post over Dasty van Zeeman en de Action misschien ook wel interessant! En mijn ervaring met Dasty toiletreiniger.

Inmiddels kun je winkelen op afspraak. Zie ook mijn ervaringen met winkelen op afspraak bij Action.

Welke winkel mis jij het meest sinds de lockdown?

 

Similar Posts

19 Comments

  1. Wat ontzettend hip van Wibra dat ze met hun tijd meegaan. Shoppen in zo'n rommelige zaak waar je altijd over de ingekomen voorraden moet springen is zooooo 2020 ;-)

  2. Eigenlijk is alles praktisch wel te doen via Internet maar je mist gewoon het even neuzen bij sommige winkels. Gelukkig had ik net schoonmaakartikelen bij de Wibra gekocht, want ook ik ben gek van Dasty. Dat houd ik nog wel vol. Hun glansspoelmiddel zit in een fles die precies in mijn keukenla past. Ook een overweging ...

  3. Tot nu toe heb ik alleen de Action echt gemist. En ik vond het bijvoorbeeld onhandig dat ik niet even ergens een nieuw telefoonhoesje kon gaan halen toen dat van de week sneuvelde. Dat moest ook online, maar goed, er is mee te leven;).

  4. Ik heb garen vd wibra (zit niet in de webshop) en zeeman nodig om verder te kunnen haken. Wel veel voorraad maar geen katoen zie ik nu pasL

  5. Ik hou niet zoveel van webshops daar ik tekort voel ten opzichte van de kleine lokale handelaar zoals een bakker, bloemist, fruit-en-groentenboer, slagerij maar ik bezoek met plezier een winkel zodat ik het kan gewaarworden en waarnemen wat ik 'wil'.

  6. Wat mis ik vooral, mijn wolwinkel het meeste. De Media Markt, en de Blokker en de Hema, en de Xenos... dat mis ik nu het meeste. Oh en de tabakszaken waar ik juist de kaarten kan kopen als er iemand jarig is, die mis ik nog het meeste! GEzien mijn moeder woensdag jarig is, en de supermarkt heeft maar een klein rekje staan hier :(

    X

  7. Ik maak langzaamaan lijstjes Takko, zeeman, action. Maar geen enkel ding wat ik nu direct nodig heb. Ik mis alleen mijn 2 wekelijkse kringlooprondje zoals ik de musea mis. En heb jij al afkickverschijnselen? De Wibra is trouwens alleen online gegaan voor de dasty.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.