Reacties

Winkelen op afspraak bij Action: hoe het werkt + ervaring — 28 reacties

 1. Goed om te weten. Ik heb weinig nodig. Ik mis de bijvulzeep, maar de Makro is open, kost meer, ook meer tijd. Andere spullen kocht ik elders. Als we ooit weer normaal kunnen shoppen ben ik van de partij. Voor Action ben ik blij dat jij in ieder geval een behoorlijk bedrag bij elkaar hebt gesprokkeld.

 2. ha Nicole,

  eigenlijk had ik alleen een blocnote nodig.
  Maar omdat je voor 15 euro moet besteden heb ik er nog van alles bij gedaan.
  Kom ik daar......
  BLOCNOTE uitverkocht!

  Voorlopig ga ik niet meer.
  groetjes!

 3. Echt... aan mij zo niet besteed dit, als ik al naar de Action ga, of de Praxis waarvan ik net een mail heb gekregen dat je op afspraak maar 15 minuten krijgt in de bouwmarkt? Echt hoor, ik ben al langer aan het zoeken waar ik iets moet vinden wat ik eventueel nodig heb, maar goed, 10 minuten bij de action, als ik daar al heen ga dus, dan wil ik rustig aan, mijn tijd nemen, alles bekijken, zien, lezen... voelen zelfs soms... kortom... ik kom er niet vaak, maar als dan, kan ik er wel mijn tijd voor nemen en er 3 kwartier rond hangen.

  Ik wacht wel tot het allemaal weer wat meer normaal is en open. Ik snap het nog steeds niet waarom alles dicht moet, het ging gewoon goed. het is in mijn ogen echt weer een kwestie van een paar slechten die zich nergens aan hielden, die het voor de rest hebben verknald.

  x

  • Goede vraag Conny. Ik denk dat je dan wordt aangesproken en op indringende toon wordt verzocht je naar de kassa te begeven. Zoiets maak ik nooit mee, want ik ben veels te braaf ; )

 4. Dit is dus echt helemaal niks voor mij want ik loop heel traag en voor ik dan goed en wel binnen ben moet ik er dus weer uit. Gelukkig nog genoeg in de voorraad en ik wacht wel wel tot het weer normaal is hoor. Snap ook niet dat dit hier zo moet want in de levensmiddelen winkels is toch ook alles normaal. Kan je gewoon rustig winkelen zonder stress.

 5. Deze spullen verkopen ze toch ook gewoon bij de suup? Als ik dan al naar Action zou gaan, zou ik dat doen voor winkelexclusieve zaken. Maar gelukkig is de nood er niet. Ik heb zo'n hekel aan Action.

 6. Ik vind 10 minuten best wel kort. Bij andere winkels mocht ik een halfuur binnen blijven. Bij een winkel zelfs een uur. Maar dat waren andere soorten winkels dan de Action waar heel Nederland heen wil

 7. Ik heb inmiddels al twee keer op afspraak moeten winkelen voor een cadeautje. Maar eerlijk? Anders zou ik het lekker uitstellen tot ik op mijn gemak kan winkelen. Hoewel de tweede keer mij een stuk beter af ging dan de eerste keer. Winkelen met druk is - zoals jij al zegt - niet echt winkelen.

 8. Toen ik de foto zag, was dat ook het eerste wat ik dacht: heb je dat óók nog in die tijd gedaan? Het lijkt me heerlijk om door zo'n rustige Action te gaan, maar tien minuten lijkt me ook kort. En als ik zie hoeveel plekken er nog vrij zijn, zou ik denken dat ze wel afspraken van twintig minuten in kunnen plannen. Lijkt me voor iedereen net iets rustiger...

 9. Met die tijdregistratie gaat het plezier in winkelen verloren en wordt er weer meer en meer gestrest. Daar houd ik helemaal niet van. En zeker 10 minuten, de tijd is zo voorbij want deze staat nooit stil.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>