Reacties

Het Action Effect — 28 reacties

 1. Hahahaha, wat een geweldig excuus, euh.. Woord: het action-effect!
  Nou eh... Ik ging voor een krans van stro, ballonnen en speldjes, maar de winkel uit ook nog met een map voor de muziek van dochter 1, een slang voor dochter 2 (haar eerste was stuk gegaan en ik had haar een nieuwe beloofd), ronde knutselblaadjes. Meteen maar twee pakken, want waar vind je ze tegenwoordig zo goedkoop? En last but not least een verpakking met schattige, kleine bewaardoosjes in hart-vorm! Ook nuttig, gezien m'n kinderen vaak nootjes en rozijntjes meenemen! Of nou ja, we hadden natuurlijk best wat in de kast liggen, maar niet zo schattig...

  Alles bij elkaar opgeteld valt het wel mee, toch? Ach ja, ik doe mee, ik werd gegrepen door het Action Effect!

  Gave hangers, trouwens!

  • Herkenbaar Petra! En dingen zoals vouwblaadjes heb je nooit genoeg. Toch?! Beter knutselen dan dat ze steeds achter een scherm zitten.

   Die bewaardoosjes klinken ook leuk. Zeker als ze er gezonde dingetjes in mee naar school kunnen nemen.

 2. Gevaarlijk de Action.... de kersthangers nam ik ook mee, gewoon omdat ze leuk zijn. Maar ik ging voor VanderBilt eau de toilette voor schoonma en die is daar maar 5,49 :-)
  En verder kocht ik kunststof kerstballen, een nep bessentak, haarconditioner, breigaren, kerstbalhaakjes, een klein schaartje en cocktailvorkjes. En ook nog 2 voorraadpotten pasta en thee, bedoeld om onder de kerstboom cadeau te geven aan resp. zus en schoonma (gevuld natuurlijk). Ik bedoel... als je er toch bent hihi.

  • Ik geniet mee van je aankopen. Gezellig. Die Gloria Vanderbilt eau de toilette is echt een enorm koopje! En die voorraadpotten zijn erg leuk. Ik heb er dus eentje gekocht voor mijn pepernoten.

 3. Ik vind het te ver fietsen en ik vind bijna alles daar vallen in de categorie meuk. Dus als ik er 2x per jaar heen ga met een lijstje blijken ze dat op dat moment vaak niet te hebben.

  • Big Bazar hebben we hier ook. Mix van Xenos, Action, Blokker. Ze hebben wel leuke dingen maar ik vind die winkel hier zo somber.

  • Ik! Die is ook heel erg leuk. Ik heb er voor Sinterklaas een aantal dingen gekocht. Waaronder handschoenen die beloven warm te blijven bij -20. Een soort rijdende hamster op wieltjes voor 2,49. Die was een enorme hit bij de kinderen. En de katten.

   Big Bazar lijkt wat prijzen op de Action maar is wat gezelliger vind ik. En het is er kleiner.

  • Wij hebben sinds kort een Big Bazar. Ben er nog niet geweest. Volgens mij is het hier wel een heel grote winkel want het pand waar ze in zitten daar zat voorheen de Lidl.

 4. Ik heb helemaal geen last van het 'Action' effect. Ik kom er namelijk bijna nooit. Ik winkel zowiezo al heel weinig.
  De paar keer dat ik bij de Action binnensta, krijg ik direct vluchtneigingen.
  Dat overkomt me ook bij een Bijenkorf, V&D of C&A.
  Maar de Hema, een boekenwinkel of een kookspullen winkel geven geen problemen :) (geen vluchtneigingen), die zijn gewoon leuk om te rond te kijken en soms koop ik er wat.
  JBR

  • Dat vind ik interessant! Ik zit te denken wat de Bijenkorf, V&D en C&A dan gemeenschappelijk hebben. C&A en de Action staan behoorlijk vol. Maar de Bijenkorf weer niet. De prijzen van de Action zijn laag, maar van de Hema zijn ze ook wel vriendelijk.

   Wat zou de gemeenschappelijke factor zijn van de winkels waaruit je wilt vluchten?!

 5. Ik kan mezelf nogal bedwingen, gelukkig :-) en ik kom eigenlijk zelden buiten met spulletjes die niet op het lijstje stonden. Af en toe eens wel, maar goed :-)

  • Dat vind ik goed van je! Een tijdje terug is het mij ook gelukt om alleen te kopen waar ik voor kwam. Dat waren toen van die aanmaakblokjes voor de houtkachel.

 6. Hoe herkenbaar. Was vandaag ook chez Action. Kocht ook een nieuwe maatbeker. Die ligt nu nog te weken in het water om die etiketten er van af te halen.
  Een mat voor op het aanrecht voor de afwas. Zit er geen lusje aan, zoals de vorige.
  Moet ik aan de slag? Ik had geen tas bij me en dat zorgt er voor dat ik me bij het inkopen in hou.
  Het meest noodzakelijke waarvoor ik kwam is een grote fles met vloeibare zeep voor alle dispensers. Die was leeg verkocht.

  • Slim om geen tas mee te nemen! Dan moet je je inderdaad wel inhouden. Zeker als je ook nog op de fiets bent. Geen karretje nemen, maar een mandje helpt ook.

 7. Ik ga zelden naar Action :vaak zijn zaken die in reclame staan, uitverkocht niet in voorraad. Ik vind de ganse winkel eigenlijk ook nogal rommelig, een opgeraapte hoop, weinig overzichtelijk, alles staat een beetje door elkaar..... Ik vind het allesbehalve een aangename winkel.

  • Dat heb ik helaas niet zo erg. De paden zijn bij ons toch wel echt ingedeeld op thema: kleding, serviesgoed, knutselspullen, schilderijen, persoonlijke verzorging etc.

 8. De Action in mijn woonplaats ligt helemaal buiten mijn normale fietsroutes en ik kom daar dan ook niet zo vaak. Áls ik er heen ga, is het om heel gericht wat dingen te kopen. Meestal houd ik me wel aan m'n lijstje. Ik heb dus niet zo'n last van het 'Action-effect'. :-D
  't Is hier een nette winkel, relatief ruim opgezet en best overzichtelijk ingedeeld.

  • In Winterswijk is het erg druk en een grote zooi. De paden staan soms vol. Maar wat ik het ergste vind is dat veel spullen niet op hun plek liggen, en je dus moet raden naar de prijs. Veel producten uit de verpakking zijn (soms al stuk. Kinderboekje zijn soms al lelijk geworden. In de kringloop staan mooiere). En als ik voor iets kom is het er vaak uitverkocht. Staat iets je wel aan, en je blijft wat langer staan om de prijs te zoeken word je bijna omver gelopen, zo druk dat het er is. Dus ik kom er tegenwoordig alleen nog maar als ik in de buurt ben en echt 'aan toe ben' om op zoek te gaan naar een aanbieding die ik kan gebruiken.

  • Ik ben er ooit wel eens geweest in Winterswijk. Toen waren er ook veel Duitsers geloof ik. Maar het is al vrij lang geleden. De locatie vind ik in ieder daar niet zo mooi. In Varsseveld ligt de Action gezellig midden in het dorp.

 9. Ik kom graag bij de Action, moet me wel inhouden om niet te veel te kopen, maar meestal lukt me dat wel.
  Kortom ik koop wat ik nodig heb en ben voordelig uit, ik ben dus wel een Action fan.

 10. Wij hebben de Action in ons dorp en voor mijn dochter heeft die een hele grote aantrekkingskracht. Ze zit in groep 8 en ik hoop dat dit volgend jaar over is. Zelf heb ik er steeds minder moeite mee eerlijk gezegd. Ik koop er de vaste spullen, haargel, wc papier, en sokken en straks weer de schoolspullen.
  Afgelopen maand de schoolsurprises gekocht en nu met kerst een enkel dingetje. Ik moet bekennen dat ik mij goed kan beheersen.
  Big bazaar is in Roermond, 8 km verderop. Is vergelijkbaar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>