Spijt van een bezuiniging

zwart-wit printer‘Je moet goeie spullen hebben,’ zegt mijn vader altijd. ‘Anders krijg je later problemen!’

Maar vaak zijn goede spullen duurder. En daarom heb ik wel eens gekozen voor goedkopere spullen, die dan niet altijd zo goed bleken te zijn.

Nieuwe printer: verkeerde bezuiniging

Eén van mijn bezuinigingen was de aanschaf van een zwart-wit printer. Als ik het type, baal ik al! Onze oude printer was kapot, en er moest een nieuwe komen. Al was het maar vanwege de kinderen, die nog wel eens iets moeten uitprinten voor school.

Dus ik zocht op internet naar reviews van goede printers. Ik wilde de goedkoopste printer, voor de beste prijs. En het bleek dat zwart-wit printers in de regel nog iets goedkoper waren dan hun kleurenbroertje. Dus kocht ik een goed beoordeelde zwart-wit printer.

Hij doet het goed, maar ik heb er al een paar keer last van gehad dat hij geen kleuren kan printen. Achteraf had ik toch liever een kleurenprinter gehad. Dit was dus een bezuiniging waarvan ik achteraf een beetje spijt heb.

Heb jij bezuinigingen gedaan waarvan je spijt kreeg?

Similar Posts

11 Comments

 1. Ja, hij doet het wel … Echter iedere keer baal je ervan.
  Nee, geen ervaring. Want mijn motto is … Met goede apparaten doe je goed werk en mét plezier!
  Het kost wél geld maar wat wil je ? Wat is je prioriteit ?
  Trouwens die motto was van mijn oude baas ;-)

 2. Net andersom eigenlijk… nou ja, in eerste instantie heb ik een wasdroogcombi gekocht, we hebben geen plek voor 2 apparaten en echt een droger nodig, deze was erg goedkoop en helaas net een week na de garantie verviel al stuk. Daarna een Miele combi gekocht van 2000 euro waar ze ook al 6-10x voor langs zijn geweest in 1,5 jaar omdat hij telkens verstopt zit. Ik heb katten en blijkbaar zijn dat soort apparaten niet geschikt voor mensen met huisdieren, staat er alleen niet bij als je hem koopt, helaas. Dus, ik weet niet zo goed meer wat nu goed is, misschien er tussenin gaan zitten voortaan?

 3. Gelukkig komt dat de laatste jaren nooit meer voor omdat we alles bijna 2de hands kopen. Zelfs onze kleurenprinter met scanner voor 2 euro. Hij doet het perfekt.

 4. gewoon geen printer werkt hier al jaren prima. Als er voor school wat geprint moet worden (basis onderwijs) krijgt ze een usb mee en print dan op school.

  1. Dat is natuurlijk ook veel moderner eigenlijk, zo’n usb stick. Maar ik moet er nog een beetje aan wennen. Ook goedkoper bedenk ik me nu, want dan hoef je thuis dus niet te printen.

 5. Ik heb nu al een jaar of vier geen printer en heb hem ook nog niet gemist. Die ene keer dat ik iets moet printen kan dat altijd ergens anders. Mijn prachtige flip de beer verhaal printte de juf voor me en het toegangskaartje voor thomas de trein konden we bij mijn ouders uitprinten.

  Mijn laptop is een verkeerde bezuiniging. Hij doet het nu 2,5 jaar, kostte 230 euro en ik erger me er ook al 2,5 jaar aan. Grr.

  1. Balen zeg van die laptop. En je zult zien dat die je hele leven lang mee gaat! Heeft de bezuiniging met het merk te maken, of was de laptop in plaats van een ‘echte’ computer?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.