Kantoor aan huis en mijn werkplek

Hier zit ik elke dag te bloggen
Hier zit ik elke dag te bloggen
In ons oude huis in de stad was mijn werkplek gewoon in de woonkamer.

Maar sinds onze verhuizing naar het platteland heb ik een heus kantoortje!

Ik ben er heel erg tevreden mee. Ik heb eigenlijk verbazingwekkend ruimte nodig. Een bureau is het belangrijkste.

Bureau: simpele witte plank

Omdat de ruimte in mijn kantoortje beperkt is, heb ik voor mijn bureau gekozen voor een simpele plank. Die leunt aan weerszijden op twee houten latten. Daardoor heb ik ook geen last van poten die plek in nemen. Als je niet zoveel ruimte hebt, is een plank als bureau ideaal vind ik.

Oplossing voor printer en computer

Wel zou ik graag nog een andere oplossing willen voor mijn computer en printer. Die staan samen heel lelijk te zijn op mijn bureau. Liever wil ik die onder mijn bureau hangen. Ik dacht dat je daar speciale klemmen voor kon kopen.

Op zoek naar zo’n klem zag ik op de meubelafdeling bij Otto dat er zelfs speciale pc-bureau’s zijn. Sommige zijn best mooi! Maar goed, ik was niet op zoek naar een bureau, maar naar een soort klem! Ik kan soms zo enorm afgeleid raken op het internet…

Kastruimte

Ik houd mijn kantoortje graag rustig en minimalistisch, ook al zou je dat misschien niet zeggen als je de muren ziet… Als bergruimte gebruik ik een kast van de opa van mijn man. Die is gevuld met kantoorspullen en bovenop staan nog boeken waar ik nog ‘iets mee moet’.

kast bergruimte kantoor
Kastje van de opa van mijn man

Naast mijn bureau hangt een bordenrek dat ik kocht op marktplaats. Het was bedoeld voor de keuken, maar daar stond het niet mooi. Dus heb ik het gepromoveerd tot boekenrek.

Knipsel2
Bordenrek werd boekenkast

Hoe ziet jouw werkplek er uit?

Ik ben dol op kantoorspullen en werkplekken, en ben altijd benieuwd naar de werkplek van anderen!

N.B. weet iemand waar je van die klemmen kunt kopen om een computer onder een bureau te hangen?!

Similar Posts

9 Comments

 1. Leuk om jou werkplek te zien!
  k zit gewoon met mijn laptop aan tafel of op de bank. Maar ik blog niet, dus het is hoofdzakelijk ontspanning ed.
  Even over de computer ophangen onder je bureau:
  Type op google maar eens in ‘computer ophangen onder bureau’ Dan krijg je heel veel.
  Een van de sites is bijv. Conrad.

  Succes met zoeken!

 2. Fijn zo’n werkplek. Mijn werkplek is in de hobbykamer met een heus bureau wat op hoogte verstelbaar is. Mijn man zijn bureau staat daar ook. Hij maakte zelf een bureau van een aanrechtblad en daaronder een soort lade zonder la waar de computer in past. Heel netjes en opgeruimd.

  1. Een bureau dat op hoogte verstelbaar is lijkt me ook best handig. Hoewel het in mijn geval niet echt nodig is, omdat ik toch alleen maar achter de computer zit. Maar als ik hier bijvoorbeeld ook wilde naaien, zou het handig zijn.

 3. Leuk om eens te zien hoe iemand anders werkt! Zelf heb ik net het thuiskantoor opnieuw ingericht, nieuwe stoelen en kantoorartikelen..is heel verfrissend en nu kan ik weer met goede moed aan de slag.. Mooie kast zeg trouwens!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.