Reacties

Kantoor aan huis en mijn werkplek + printer onder bureau? — 9 reacties

 1. Leuk om jou werkplek te zien!
  k zit gewoon met mijn laptop aan tafel of op de bank. Maar ik blog niet, dus het is hoofdzakelijk ontspanning ed.
  Even over de computer ophangen onder je bureau:
  Type op google maar eens in 'computer ophangen onder bureau' Dan krijg je heel veel.
  Een van de sites is bijv. Conrad.

  Succes met zoeken!

 2. Fijn zo'n werkplek. Mijn werkplek is in de hobbykamer met een heus bureau wat op hoogte verstelbaar is. Mijn man zijn bureau staat daar ook. Hij maakte zelf een bureau van een aanrechtblad en daaronder een soort lade zonder la waar de computer in past. Heel netjes en opgeruimd.

  • Een bureau dat op hoogte verstelbaar is lijkt me ook best handig. Hoewel het in mijn geval niet echt nodig is, omdat ik toch alleen maar achter de computer zit. Maar als ik hier bijvoorbeeld ook wilde naaien, zou het handig zijn.

 3. Leuk om eens te zien hoe iemand anders werkt! Zelf heb ik net het thuiskantoor opnieuw ingericht, nieuwe stoelen en kantoorartikelen..is heel verfrissend en nu kan ik weer met goede moed aan de slag.. Mooie kast zeg trouwens!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder