Reacties

Kantoorbenodigdheden fetish — 12 reacties

 1. Ook ik ben er dol op en ben inmiddels ruim voorzien in huis. Toch kan ik mij maar met moeite losrukken van zo'n uitstalling, waarbij de ACTION extra gevaarlijk is wegens de lage prijzen, maar hé, hoeveel schrijfbloks en mappen heeft een mens nodig?

 2. Ik ben dol op ordenen dus mappen, bakken, etc. vind ik prachtig. Mijn ervaring is echter: hoe meer ik er van heb, hoe groter de troep wordt. Die mappen en bakken moeten namelijk ook allemaal weer gevuld. Ik heb me dis voorgenomen ze niet meer te kopen en juist dingen leeg te maken. Er liggen nu nog voor jaren schrijfblokken, mappen, pennen en nog veel meer!

  • Je hoeft dus niet meer bij te kopen! Omdat ik veel op de computer werk heb ik eigenlijk ook minder schrijfwaren nodig. Maar ik blijf het bewonderen!

 3. Ik heb onze administratie heel netjes in een paar grote mappen. Verder ben ik niet zo precies in dingen in mappen bewaren.
  Omdat manlief een kantoorbaan heeft waarvoor hij vaak op pad moet naar symposia, vergaderingen enzo hebben we een enorme voorraad aan pennen en schrijfblokken. Daar word ik wel weer blij van.
  En met een zoon op de kunstacademie vliegen de pennen er hier doorheen. Net zoals de schetsboeken trouwens. Die haal ik graag bij de Action. Voor oefenwerk zijn die schetsboeken prima. Als het iets heel moois moet worden heeft hij een schetsboek bij de boekhandel vandaan. Maar daar kosten ze wel rond de 18 euro.

  Groetjes,
  VeggieMo

 4. Ik had er altijd ook heel veel mee, maar nu zitten ze me vooral in de weg; ik kan ze lang niet zo snel opmaken als ik ze verzamelde, maar vind het ook zonde om ze ongebruikt weg te gooien. Resultaat: ik zit met een enorme voorraad kantoorbenodigdheden, die zelfs na 5 jaar nog amper geslonken is...

 5. Ik ben ook verzot op dat soort spulletjes. Wij hebben zelfs enige tijd een groothandel gehad in kantoorartikelen. Kan je je voorstellen hoe dat voelde?!?!?!
  Nu gebruik ik die spullen alleen nog voor thuis en voor mijn webwinkeltje maar het blijft leuk!
  Groetjes,
  Karin

 6. Ik ben er ook dol op. Op de lagere school had ik een mooie houten tekendoos en die zat vol mooie pennen. Ik ben nog steeds dol op pennen, agenda's, gummetjes en niet te vergeten mijn rekenmachine. Laatstgenoemde gaat zelfs mee naar een onbewoond eiland als het moet. Kan echt voor de lol op dat ding zitten tikken.
  Ordners haal ik altijd bij de kringloop, daar staan ze in vele soorten en kleuren. Ik ben ook heel ordelijk ;)
  Mijn broer heeft trouwens dezelfde tik, die is ook gek op pennen en andere schrijfspullen. Van wie wij het hebben? Denk van mijn vader die houdt er ook wel van.

  Groet Isabelle

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder