Reacties

123inkt pen: het mysterie van de pen die je overal ziet! — 20 reacties

 1. Op het werk heb ik er wel een paar liggen. Bij ons zijn ze altijd pennen kwijt, dus gratis pennen zijn dan wel welkom. Mooi reclamemiddel is het toch.

  Love As always
  Dimario

 2. Persoonlijk ken ik de 123inkt pen niet, eerlijk gezegd ook op tv niet gezien.
  Zal eens beter opletten, mijn printer inkt koop ik hier bij Handyman in het winkelcentrum. Hans

 3. Ja, wij hebben/krijgen ze ook. Mijn man gebruik ze, ik niet. Maar tegenwoordig zeg ik, als ik iets bestel bij 123inkt dat ik die pennen niet als cadeautje wil hebben omdat het plastic is. Dan geven ze een blokje 123post-it.

 4. Grappig! Mij was het nog niet opgevallen dat ze zoveel te zien zijn. Wel bij mij thuis, elke bestelling weer een paar. Dat ze lekker schrijven had ik niet opgemerkt. Ik schrijf altijd met fineliners. Lijkt me een leuk viraal-onderwerp; "Waar zie je de 123-pen". Ik zal er een paar hier en daar gaan verspreiden. En 123-inkt is overigens een prima bedrijf voor mijn inkt, met een goede prijs en service!

 5. Herkenbaar deze pen want wij hebben namelijk deze pennen het thuis ook liggen. Voordeliger inkt bestellen want inkt is zo duurrrrrr. Zo bestel ik koffie van Starbucks via internet bij zo'n koffiesite. Krijg je het thuis gestuurd met een handig kladblokje of ze sturen een pak koekjes mee.

 6. Hier alleen reclamepennen van de Technische Unie en Lebara. De eerste komt bij het werk van mijn man vandaan en de tweede kreeg ik toen ik mijn eigen pen vergeten was en een "post afgeleverd bij buren"-briefje moest schrijven en de Telefoonshop mij die pen gaf. Maar de meeste pennen hier zijn Bic pennen. Ik leerde die pennen kennen en waarderen toen ik stage liep bij een banketbakker. Die zweerde bij die pennen, want zei hij: "Deze pennen schrijven altijd, hoe vettig alles ook is."

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>