123inkt pen: het mysterie van de pen die je overal ziet!

123inkt pen

De 123inkt pen.

Ik zie hem werkelijk overal opduiken!

Bij mijn collega filosofen, bij vrienden, buren, familie… Ja zelfs bij een bankje langs de weg zat hij in een glazen pot verstopt bij een notitieboekje.

Tegenwoordig schiet ik zelfs in de lach als ik de 123inkt pen weer zie.

Want deze pen moet wel het ultieme, succesvolle relatiegeschenk zijn!

Hij is alomtegenwoordig.

En eerlijk is eerlijk: hij schrijft fijn!

De 123inkt pen

Ik vermoed dat de reden dat zoveel mensen de 123inkt pen hebben, is dat hij vaak gratis wordt meegeleverd als je inkt bestelt bij… jawel 123inkt.nl. Doordat het een fijne pen is, gaan mensen hem nog gebruiken ook en maken zo gratis reclame voor 123inkt.

Waar ligt hij zoal?

Het is goed mogelijk dat andere inkt aanbieders ook pennen cadeau doen, maar die vallen mij in ieder geval veel minder op. Het is de 123inkt pen die ik echt overal tegenkom. Op inkt123 geven ze een lijstje waar hun pen zoal ligt!

 1. Bureau bij het NOS journaal of het sportnieuws.
 2. In het colbert van André van Duin bij ‘Heel Holland Bakt’ of
 3. achter het oor van Thomas Acda in ‘All Stars & Zonen’

Diverse vloggers gebruiken hem ook volgens 123inkt, maar ze noemen helaas geen namen. En ik heb een hekel aan ‘online filmpjes kijken,’ dus ik heb zelf ook geen idee.

Wat is het eigenlijk voor pen?

Het is eigenlijk een hele simpele balpen. In productomschrijving staat: ‘Soepel schrijvende blauwe balpen met drukknop.’ Niks bijzonder dus. Behalve dus dat hij echt wel fijn schrijft.

Wat kost de 123inkt pen?

Ik heb de mijne niet gekocht, maar gekregen. Maar stel dat je nu denkt: ‘Ik wil die pen!’ dan kost je dat 45 cent. Voor 3,50 heb je er meteen 10.

Tot slot

Ik vind het grappig dat een simpele pen zo’n succes is. Ik vermoed dat de felgele kleur, en het feit dat hij fijn schrijft hierbij een belangrijke rol spelen.

Beter wordt het niet als bedrijf lijkt me: als je klanten gratis reclame voor je gaan maken : )

Zie ook mijn post over kantoorartikelen.

Nu ben ik wel benieuwd: heb jij de 123inkt pen? En zie jij hem ook zo vaak als ik? Op welke plekken heb jij hem gezien?

Similar Posts

20 Comments

 1. Thuis heb ik ‘m niet, maar op mijn werk hadden we er heel veel. Je hebt ze ook met rode inkt volgens mij. En ja, ze schrijven lekker:).

 2. Ik heb deze pen ook en mij was ook opgevallen dat hij zo dun en fijn schrijft . Ook gekregen bij de inktbestelling voor de printer.

 3. Op het werk heb ik er wel een paar liggen. Bij ons zijn ze altijd pennen kwijt, dus gratis pennen zijn dan wel welkom. Mooi reclamemiddel is het toch.

  Love As always
  Dimario

 4. Persoonlijk ken ik de 123inkt pen niet, eerlijk gezegd ook op tv niet gezien.
  Zal eens beter opletten, mijn printer inkt koop ik hier bij Handyman in het winkelcentrum. Hans

 5. Ja, wij hebben/krijgen ze ook. Mijn man gebruik ze, ik niet. Maar tegenwoordig zeg ik, als ik iets bestel bij 123inkt dat ik die pennen niet als cadeautje wil hebben omdat het plastic is. Dan geven ze een blokje 123post-it.

 6. Grappig! Mij was het nog niet opgevallen dat ze zoveel te zien zijn. Wel bij mij thuis, elke bestelling weer een paar. Dat ze lekker schrijven had ik niet opgemerkt. Ik schrijf altijd met fineliners. Lijkt me een leuk viraal-onderwerp; “Waar zie je de 123-pen”. Ik zal er een paar hier en daar gaan verspreiden. En 123-inkt is overigens een prima bedrijf voor mijn inkt, met een goede prijs en service!

 7. Herkenbaar deze pen want wij hebben namelijk deze pennen het thuis ook liggen. Voordeliger inkt bestellen want inkt is zo duurrrrrr. Zo bestel ik koffie van Starbucks via internet bij zo’n koffiesite. Krijg je het thuis gestuurd met een handig kladblokje of ze sturen een pak koekjes mee.

 8. Hier alleen reclamepennen van de Technische Unie en Lebara. De eerste komt bij het werk van mijn man vandaan en de tweede kreeg ik toen ik mijn eigen pen vergeten was en een “post afgeleverd bij buren”-briefje moest schrijven en de Telefoonshop mij die pen gaf. Maar de meeste pennen hier zijn Bic pennen. Ik leerde die pennen kennen en waarderen toen ik stage liep bij een banketbakker. Die zweerde bij die pennen, want zei hij: “Deze pennen schrijven altijd, hoe vettig alles ook is.”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.