Reacties

Relatiegeschenk: zo gek nog niet! Mijn favorieten! — 40 reacties

 1. Een pen staat bij mij wel bovenaan. Ik gebruik ze thuis en op mijn werk.
  De laatste tijd ben ik nogal eens een pen aan mijn stagiaire kwijt geraakt. Gisteren heb ik haar maar eens streng toegesproken dat ze mijn pen direct terug moest geven als ze hem gebruikt had, toen ze weer eens om een pen vroeg. Ik kan zelf een pen namelijk ook niet missen op mijn werk.

 2. Leuk om te lezen. We zitten qua smaak wel ongeveer op één lijn. Bij mij staat de pen met stip op één. Hoewel ik dus wel moet zeggen dat ik de laatste tijd veel schrijf met een pen die ik kreeg van de tandarts en ehm... ik heb dus al weken kiespijn. Komt natuurlijk door die pen;).

  • Wat erg, die kiespijn Naomi! Ik ben nogal bang voor de tandarts, en voel helemaal met je mee. Moet je niet een afspraak maken? Ik wil dan altijd het liefst per direct naar de tandarts...

 3. Ik schrijf graag met een ouderwets potlood op papier. Dus: favo geschenk is notitieblok.
  Onverwacht minst favoriet: de dopper. Daar hadden we er op een gegeven moment zo veel van, dat we er van naar de kringloop hebben gebracht en de kringloop staat er ook vol mee. Ze gaan jarenlang mee, dus hoef je er niet zo veel van!

 4. Vind je de stressbal niks? Die vind ik nu juist super leuk. Heb er dan ook veel moeite voor moeten doen om er een te bemachtigen haha. Deze is inmiddels aan vervanging toe. Dus ga er nu zelf maar een kopen.
  Verder zijn de pennen en notitieboekjes ook altijd welkom hier. Oh en de USB doet het ook goed. Hoewel we tegenwoordig meer van de "cloud" zijn, toch? Ben blij dat ik ze niet hoef uit te zoeken haha.

 5. Je maakt inderdaad gratis reclame voor ze. De herbruikbare tasjes vind ik dan nog het fijnst. Maar dan vooral degenen die je makkelijk kunt opvouwen en in je eigen tas kunt bewaren.

  • Ik dacht dat zulke extraatjes vooral ook voor reclame is, ik vind alles leuk! Maar een pizza snijder heb ik nog nooit gekregen lol. Ik ben ook blij met aanstekers! Altijd handig om te hebben

 6. Ik heb denk ik geen relaties, want ik krijg bijna niks van de caeautjes die jij krijgt. Alleen een notitieblokje, bij de slager(!) En pennen, ja die ook, maar die zijn niet zozeer een geschenk, maar meegenomen uit hotels of zo

 7. Wees wel voorzichtig met een USB stick. Je kunt onbedoeld een hoop ellende op je pc/laptop binnenhalen. Sommige mensen steken die zo in hun apparaat.
  Zelf krijgen we regelmatig een fles wijn (die we niet drinken, dus weggeven). Ik vind een stressballetje heel fijn als ik aan het werk ben. Als ik die krijg, ben ik blij.
  Ooit kreeg ik een blikje met dropjes. Dat blikje gebruik ik nog en de dropjes bestel ik regelmatig.
  Van een verzekeraar kreeg ik een knuffel die was gemaakt door bedrijf voor mensen met een beperking. Die kreeg een mooi plekje.

  • Een blikje met dropjes! Lekker zeg. Daar zou ik ook blij van worden. Wat voor werk doe je, dat je ondertussen in een stressballetje kunt knijpen als ik vragen mag? En is je werk dan erg stressvol?

 8. zit ik toch te piekeren, welk realtie geschenk word ik blij van? een kersstol! Daar ben ik dol op en die zijn duur en op is op. Pennen zijn niks voor mij,ik schrijf alleen met fijnschrijvers.
  En weet je wat ik ook een waardeloos relatiegeschenk vind ? een grote witte mok, met een knalgroot logo...

  • Ik verzin elk jaar de relatiegeschenken op mijn werk dus ik ben blij met je lijstje. Gelukkig heb ik nog niets bedacht dat in jouw lijstje met minst favoriete relatiegeschenken staat. Mijn favoriet is de paraplu. Ik roep ook al een paar jaar dat we zo’n heel handig herbruikbaar tasje moeten doen, maar dat wil mijn baas niet.

  • Wat leuk dat jij de relatiegeschenken verzint Nicky. Dat lijkt me nog best een hele uitdaging! Waarom wil je baas niet zo'n handig herbruikbaar tasje???

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder