Reacties

5 Relatiegeschenken van Huisvlijt — 36 reacties

 1. Leuk! Het was vroeger mijn werk om relatiegeschenken te regelen. Ik heb de leukste dingen voorbij zien komen. Van mooie pennen tot aan usb stickjes, handige hebbedingetjes en meer.

 2. Oh, een t shirt met lange mouwen waar de naam van een ex werkgever op stond gebruikte ik lang als schilders-shirt.
  Daar werd ik voor de rest niet heel blij van.
  Een hele grote kleurige paraplu mét logo die ik van een andere werkgever kreeg (een grote bank), gebruik ik nu 15 jaar later nog vaak als ik mijn zoontje ga ophalen van school in de regen. De paraplu is zó groot dat ik er samen met mn drie kinderen makkelijk onder zou passen. Van andere moeders krijg ik dan ook vaak jaloerse blikken, als zij kletsnat worden 😆
  Dus wat mij betreft is die grote paraplu het beste relatiegeschenk ooit.

 3. Voor Huisvlijt zou ik meteen denken aan een "boekenlegger" ik weet ook niet waarom. Makkelijk te maken, makkelijk te versturen? Veel mensen lezen nog échte boeken en ik zou hem koesteren.

 4. Ja die pen vind ik ook heel handig. Uiteindelijk heb je die toch altijd wel een keer nodig en je koopt ze niet zo snel, waardoor de pennen die je al hebt altijd wel een keer opgaan. Goed idee!

 5. Ik sla relatiegeschenken graag af. In principe heb ik genoeg spullen. Slechts wanneer het echt echt echt functioneel is ( en dan bedoel ik geen pen, want daar heb ik er genoeg van') neem ik het aan. Zo heb ik een heel fijn keycord.

 6. Onlangs kreeg ik een kaartje met bloemenzaadjes in verwerkt om mij een bloeiend nieuwjaar te wensen. Dat vond ik wel leuk en ga ik dit voorjaar in de tuin leggen. Hopelijk krijg ik dan mooie bloemen te zien deze zomer.

 7. Tja, vaak vind ik een relatiegeschenk toch iets waar je eigenlijk niet zoveel aan hebt. En dat klinkt meteen heel onaardig want iemand doet moeite om je een cadeau te geven. Afijn, een usb-stick vind ik ook altijd heel handig. Pennen ook.

 8. Die pennen van 123inkt.nl hebben wij ook overal liggen, schrijven echt super fijn. Tja, ik vind bruikbare relatiegeschenken prima, maar prulletje en overbodige gadgets sla ik graag af.

 9. Even denken wat hij allemaal al weggegeven hebben op het werk... Zo'n schuifje voor de camera in je laptop. Bekers. Pennen (oeh, die waren slécht!). Powerbanks. Telefoonhouders. En, mijn favoriet: een paraplu!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder