Reacties

Feitjes: 46 grappige en wonderlijke feiten — 11 reacties

 1. Hell is een landgoed en buurtschap in de gemeente Putten, in de Nederlandse provincie Gelderland. Het ligt tussen Putten en Nijkerk.

  Love As always
  Dimario

 2. Leuke feitjes. Als ik zie hoe moe ik kan worden van iets 'met mijn hoofd doen', snap ik het wel dat die hersenen zoveel van je energie gebruiken. Dan vind ik het eigenlijk nog weinig.

 3. Goedemorgen Nicole,
  Het heeft even geduurd maar ik weet nu de oorzaak van de vreemde woorden en zinnen. Van alles heb ik uitgeprobeerd en ontdekte dat er achter in de adresregel (met https helemaal rechts 3 tekens staan) eerst een klein vierkantje, dan iets met een A en dan een ster) als ik nu de middelste aanklik krijg ik: deze pagina vertalen maar ook origineel afbeelden en als ik dat aanklik is alles goed!!! Voor jou misschien gesneden koek, maar voor mij hoofdbrekens, snap ook niet waar het weg komt??? Het belangrijkste is echter dat ik nu weer met heel veel plezier jouw weblog lees!
  Sorry voor de overlast, maar wilde het toch even laten weten dat het aan mij lag.

  Vriendelijke groet, Gerlien

  • Dankjewel voor de update Gerlien! Ik ben heel blij dat het is opgelost. Dit soort technische dingen kunnen voor mij ook een mysterie zijn. Superfijn dat je weer gewoon kunt lezen hier!

 4. Hmm 44 > hoewel wij altijd alles overnemen van de Amerikanen vind ik dit wel heel frappant want als hier een wetsdienaar zoiets naar voren zou schuiven zou hij meteen voor de rechter moeten verschijnen. Persoonlijk vind ik dit ook niet kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder