Reacties

Tea Topic: Welke zoekmachine gebruik jij? — 31 reacties

 1. Ik gebruik altijd Google, maar het valt me inderdaad altijd op dat wanneer ik bijvoorbeeld net voor kleding heb gekeken bij Zalando ik daarna bij het verder surfen reclames zie van jurkjes van Zalando. DuckDuckGo ken ik niet, maar lijkt me zeker het overwegen waard.

 2. Ik gebruik altijd Google, maar het valt me inderdaad altijd op dat wanneer ik bijvoorbeeld net voor kleding heb gekeken bij Zalando ik daarna bij het verder surfen reclames zie van jurkjes van Zalando.DuckDuckGo ken ik niet, maar lijkt me zeker het overwegen waard.

 3. Ik google ook altijd. Ben ook niet zo bezorgd over privacy. Ik ben volgens mij helemaal niet zo interessant, ik zoek geen gekke dingen op of zo. Ze mogen best weten dat ik een wolverslaving heb ????

 4. Ik gebruik altijd Google, maar mijn laptop heeft opeens Bing als standaard zoekmachine en dat vind ik echt totaal niks! Ik ken het ook helemaal niet en schakel snel weer over naar Google.

 5. Google omdat dat zo makkelijk werkt. En ik heb begrip voor die advertenties naderhand. Het geld moet ergens vandaan komen. Wat betreft de privacy denk ik dat je sowieso geen privacy hebt online.
  Ik heb geen smartphone, dus van die kant heb ik wel weer veel privacy.

 6. Ik gebruik toch ook altijd google, zelfs al is het een vette monopolist tegenwoordig. Ik klik dan nooit op de sponsored links die als eerste staan, soms wel 4 stuks. Ik weet nl dat die alleen bovenaan staan omdat ze er vet voor betalen, niet omdat ze hebben wat ik zoek. Ik klik dus op de eerste organische link, en soms ga ik ook wel verder dan de eerste pagina! Ja doemaargek.
  Ik zie aan de stats van mijn sites dat duckduckgo ook meer gebruikt wordt.

 7. Ik gebruik ook bijna altijd google. En als ik wat minder vertekende zoekresultaten wil dan open ik altijd gewoon een ander browser (standaard internet ik met mozilla, maar als ik bijv. internet explorer of chrome open, dan zijn de resultaten al anders).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder