Reacties

Slaapkamer zonder raam — 15 reacties

 1. Ik heb één raam in de slaapkamer en dat is 's nachts dicht, omdat ik anders van elk geluidje wakker word. Wel staat altijd het rooster aan de bovenkant van het raam open. Mijn badkamer heeft ook geen raam en ik moet zeggen dat ik het niet erg mis. Ik kan vrij goed ventileren daar.

 2. Haha, zo'n raampje op een schip kun je toch niet open zetten. Maar ik voel me zonder raam ook opgesloten. Had een zoldervetrekje toen ik op op kamers woonde, maar gelukkig met een piepklein dakraam.

 3. Volgens mij verbiedt het bouwbesluit slaapkamers zonder raam (die goed open moet kunnen) of 2e uitgang.
  Zelf heb ik een benedenwoning waar 2 slaapkamers in zaten. 1 onder een terras van de buren, waar een deur en een raam in zit, maar gehorig is. 1 inpandig met een raam naar de kamer. Mag volgens mij ook niet. De vorige bewoner had de muur daarvan weggehaald om zo de woonkamer te vergroten. Ik ben er weer gaan slapen en gebruik het als een flinke bedstee. Heb op de plek van de muur een gordijn dat dichtgaat als er visite is. Ik ervaar het zelf als een enorme slaapkamer, waar de woonkamer deel van uitmaakt. ;-)

  Ooit heb ik in Duitstalig Zwitserland een 1-persoonshotelkamertje gehad die volledig inpandig was en dus geen enkel raam had. Het bed pastte er maar net in en ze vroeger er 15 jaar geleden 80 CHF (zonder ontbijt) voor.

 4. Ik heb gelukkig wel ramen in mijn slaapkamer. In het vorige huis had ik dat niet, maar dan stond dus altijd de deur open.

  Love as Always
  Dimario

 5. Heb ook graag een raam in slaapkamer want slaap ook met raam graag open. En daarbij heb ik soms niet eens de gordijnen dicht zodat ik naar de maan of sterren kan kijken als ze er zijn als ik weer eens niet kan slapen gelijk. Ik zal mij zeker ook opgesloten voelen als er geen ramen zijn.

  • Ik net als jij Tine. En ik heb ook nooit het gordijn/rolluik dat in het raam zit dicht. Het is een schuin zolderraam en ik kijk ook graag naar de maan en sterren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder