Reacties

Spiegel boven het bed — 6 reacties

  1. Het lijkt me levensgevaarlijk om zo’n zwaar ding boven mijn bed te laten hangen. Als het naar beneden komt… Laatst viel er een schilderij achter glas van de muur omdat de draad waaraan hij hing brak. Gelukkig stond er niets onder maar wat een scherven!

  2. O, dat gedoe met energieën geloof ik niet in, dus geen probleem dat ik een grote spiegel heb in mijn slaapkamer. Het is een staande spiegel en hij staat naast m'n bed. Ik moet toch ergens kunnen kijken of m'n kleding goed zit;).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder