Reacties

Ik heb weer een puzzel af! — 25 reacties

 1. Ik had laatst een puzzel, daar stond op 3+, maar ik had hem gewoon binnen een maand af. Echt veel sneller dan die drie jaar.

  Love As Always
  Dimario

 2. Haha, voor senioren en mensen met een beperking; hier moet ik smakelijk om lachen!
  Zo bestelde ik een keer bij Van der Valk een ' kleine portie' (stond zo op de kaart), want ik weet gewoon dat de meeste porties in restaurants veel te groot zijn voor mij, zonde als het eten weggegooid was.
  Kwam de ober het brengen 'voor wie is het seniorenmenu?'
  Ik dacht dat hij zich in de tafel vergist had, maar 'kleine portie' betekent dus 'senioren menu'. Hahaha

 3. 'Puzzel speciaal voor senioren en mensen met een fysieke dan wel verstandelijke beperking.’

  Au... haha. Maar hé, je hebt ervan genoten, dáár gaat het om!

 4. Ik heb het vaak gedaan en ben er redelijk goed in. Dwz vorm van de stukjes herkennen en kleurschakeringen. Luchten vind ik daarom het makkelijkst en bladeren het lastigst. Tegenwoordig doe ik het vaak even online, het liefst iets van 200 stukjes dat me een minuut of 20 neemt. Online liggen de stukjes al met de afbeelding naar boven. Om het moeilijker te maken kan je voor gedraaid kiezen. Bij sommige puzzels is dat flink lastiger. Heb er een geplaats van 150 stukjes waar ik 2 uur en 10 minuten over heb gedaan. Anderen zijn er wel aan begonnen, maar hebben 'm nooit afgekregen. (Staat onder m'n naam)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>