Reacties

Goedkope puzzels bij de Lidl tot wel 1000 stukjes — 8 reacties

  1. Ja, best wel! Over het algemeen heb ik wel goed controle over mijn impuls(aankop)en, maar ik heb de laatste tijd gemerkt dat ze bij de Action hele leuke en betaalbare kleding hebben. En dan net van die stukken die ervoor zorgen dat ik mijn lente/herfst/zomer-kleding ook op een leuke manier in de winter aan kan. Moeilijk te weerstaan dus ;-) Ook ben ik meer aan het knutselen, maar daarvoor ga ik niet eens naar de winkel, want als je daaraan begint, ben je volgens mij compleet verloren ;-)

  2. Leuk om te lezen! Alvast veel puzzelplezier.

    Ik herken het wel. Heb niet vaak impulsaankopen maar als het gebeurd is het vaak in het tuincentum of bij de Action.

    Groetjes Isabelle

  3. Ik herken dit wel. hetzelfde had ik in een andere winkel. Alles lekker goedkoop en in het midden een bak met aanbiedingen: kinderspeelgoed, laarsjes, wanten, dvd's ect. En elke keer was ik toch weer duur uit. Toen heb ik mezelf een lekker aangepakt!

    Maar puzzels ... dat vind ik geen weggegooid geld. Hoewel ik eigenlijk alleen maar puzzel als ik aan het bevallen ben. Lol. Puzzels vind ik waardevol en gezellig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder