Goedkope puzzels bij de Lidl tot wel 1000 stukjes

lidl puzzels

Bij één van de comments op de post Kersttradities, schreef iemand dat zij elk jaar met Kerstmis een puzzel maken! Ik vond dat een geweldig, en inspirerend idee, en dus viel ik als een blok voor Lidl puzzels!

Lidl puzzels zijn goedkoop

Ze kosten maar 4,95 en de afbeelding kan zeker mijn twee oudste dochters bekoren. Ik kon me niet beheersen en heb hem gekocht. Zelf kan ik niet zo goed tegen puzzels: mijn Calvinistische inslag vindt het volstrekt zinloos, maar een ander deel van mij vindt het gezellig.

En nog een ander deel van mij, vindt er een heimelijk genoegen in dat ik weet dat mijn man het niet kan hebben als er ergens een puzzel ligt die niet af is. Hij vindt pas weer rust als die puzzel af is.

Dus deze Kerstmis heb ik geen kind aan mijn man.

Maar het drukt me wel weer met de neus op het feit dat de Lidl weliswaar een goedkope winkel is, maar dat het venijn zit in al die 'leuke koopjes' waaraan ik vaak geen weerstand kan bieden.

Lidl puzzels nu

Het hele assortiment aan Lidl puzzels vind je op hun website! Je vindt er ook een oprolbare puzzelmat van Ravensburger. Hieronder een puzzel van de Lidl van 1000 stukjes:

gcp741327a22100462e9f2ffdcfb95ab82e

Leestips

 

Similar Posts

8 Comments

  1. Ja, best wel! Over het algemeen heb ik wel goed controle over mijn impuls(aankop)en, maar ik heb de laatste tijd gemerkt dat ze bij de Action hele leuke en betaalbare kleding hebben. En dan net van die stukken die ervoor zorgen dat ik mijn lente/herfst/zomer-kleding ook op een leuke manier in de winter aan kan. Moeilijk te weerstaan dus ;-) Ook ben ik meer aan het knutselen, maar daarvoor ga ik niet eens naar de winkel, want als je daaraan begint, ben je volgens mij compleet verloren ;-)

  2. Leuk om te lezen! Alvast veel puzzelplezier.

    Ik herken het wel. Heb niet vaak impulsaankopen maar als het gebeurd is het vaak in het tuincentum of bij de Action.

    Groetjes Isabelle

  3. Ik herken dit wel. hetzelfde had ik in een andere winkel. Alles lekker goedkoop en in het midden een bak met aanbiedingen: kinderspeelgoed, laarsjes, wanten, dvd's ect. En elke keer was ik toch weer duur uit. Toen heb ik mezelf een lekker aangepakt!

    Maar puzzels ... dat vind ik geen weggegooid geld. Hoewel ik eigenlijk alleen maar puzzel als ik aan het bevallen ben. Lol. Puzzels vind ik waardevol en gezellig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.