Reacties

Relatiegeschenken — 16 reacties

 1. Ik vind het niet erg. Zo kreeg ik een mega grote stormparaplu van mijn werkgever met daarop alle logo's van het bedrijf. Nu jaren later gebruik ik de paraplu nog steeds met veel plezier. Ondanks alle logo's die erop staan (die zie ik toch niet als ik eronder loop ☺).

  • En zo'n enorme paraplu is ook best heel handig. Dat vind ik dus een goed relatiegeschenk. Dan neem je die stomme logo's inderdaad wel voor lief.

 2. Ik vind het niet zo erg als er reclame op staat... als het handig is gebruik ik het gewoon. Wij hebben heel veel pennen en daar kan je nooit genoeg van hebben.

 3. Er zitten leuke dingen tussen, maar ik ben er tich niet altijd blij mee. Er staat hier ook een tas die manlief een maand geleden kreeg en waar hij nog steeds moet uitzoeken wat hij wil houden. Er zitten vaak van die boekjes tussen waarvan ik vind dat ze meteen richting oud papier kunnen.
  Wij hebben al twee keer een doppler fles gekregen :-) Heel handig hier. Want ik heb twee kleen kanteen flessen en twee dopplers nu. De dopplers zijn voor de glutenvrijen. Zo kunnen we niet per ongeluk gluten krijgen. En ik vind het erg fijne flessen. Ik hoef nooit pennen of schrijfblokken te kopen. Onlangs kreeg manlief een powerbank. Soms krijgen we echt leuke boeken. Soms krijgt manlief wijn en dat geeft hij meteen weg aan het bedrijf waar hij werkt. Wijn wordt hier niet gedronken. Alcohol sowieso zelden.
  Manlief krijgt voor zijn werk ook een Ipad. Laatst heeft hij een nieuwe gekregen omdat de oude te traag werd. Die oude is nu voor mij :-)

 4. Sommige cadeautjes zijn wel handig.
  Tip ,Wil je opschriften niet dan re verwijderen met ja staalwol.

  En anders accepteren ,niets heeft zijn verborgen prijs

 5. De meeste relatiegeschenken zijn toch van mindere kwaliteit. Wat ik wel graag heb zijn stoffen tasjes, die gebruik ik voor groenten en fruit en aardappels als ik dat op de markt koop. Eigenlijk ben ik gewoon te lui om met een leuk stofje zelf tasjes te maken hoor.

  Groet,Greet

  • Waar vind je die stoffen tasjes Greet? Ook als relatiegeschenk? Ik lees regelmatig dat dit soort tasjes geschikt zijn om je afval te verminderen.

 6. Katoenen tasjes vind ik wel leuk. En een dopper zeker!
  Maar ik vind juist wel dat ik voldoende pennen heb. Gewoon éën of twee mooie op een vaste plaats is voor mij echt voldoende. Dochterlief heeft zelf een etui met pennen en potloden. Maar pennen met namen komen dus eigenlijk hier Het huis niet in. Ook ballen, lippenbalsem enzo heb ik voldoende en heb ik ook voorkeur in. Dan liever geen extra troepjes in huis ;)
  Ik vind het geen enkel probleem om reclame te lopen voor een bedrijf wat ik fijn vind. Zo heb ik ook katoenen tassen van de Dille en kamille. Dat vind ik een erg fijne winkel

 7. Relatiegeschenken kunnen zeker handig zijn! Ik heb meerdere keren een Dopper gekregen en een aantal keren o.a. een stevige tas van gerecycled materiaal.

  Geef zelf voor mijn bedrijf ook regelmatig dingen weg. Heel handig!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder