|

Tasje van de Action

Uh-oh, ik merk dat ik erg gevoelig ben voor ‘handige tasjes’. Bij de Action kwam ik deze tegen voor maar 79 cent. En er zit nog zo’n handig zakje, waar je het tasje kunt vouwen, bij ook!

tasje

tasje action
Handig zakje om het tasje in te vouwen zit er aan vast

Of het tasje erg sterk is weet ik niet. Maar ik ga er ook geen boek in vervoeren.

Zie ook mijn post over de bullet journal van de Action!

Wat was jouw laatste aankoop bij de Action?

Similar Posts

41 Comments

 1. Laatste aankoop ?? Je komt nooit met 1 ding uit de Action haha .
  Maar standaard gaat er altijd wel een zak pepermunt in het karretje (voor in de auto)
  Die tasjes heb je ook bij de Zeeman ,zgn statiegeldtasjes , dacht een euro en weer in te ruilen ;)

 2. Mijn laatste aankoop was nagellak en oorbellen.
  Ook zo,n mooi nep parelkettingen kon ik niet onberoerd laten liggen.

  Voor Trixie kun je dat ook mooie halsbandjes vinden.
  En assessoires.

  1. Ze hebben inderdaad hele leuke halsbandjes! Toen we Trixie kregen had ze een halsbandje om dat licht geeft in het donker. Daarom houd ik het braaf bij die, want volgens mij is dat een hele goede.

 3. Herstel oo voorgaand bericht ,ketting.

  Ben een beetje verstrooid door pijn aan de enkel na val .

 4. ik ben daarnet nog geweest… wat een leuke winkel is het toch! Ik heb 2 setjes van de twinmarkers gekocht. Het waren de laatste 2… Heb ook nog wat versiering gekocht voor mijn dochter haar verjaardag en wat schoolspullen

 5. Ik koop (uit principe) niets bij de Action. De Action is geen duurzame winkel er liggen een hoop spullen waarvan je denk hoe kunnen ze het ervoor maken. Nou dat kunnen ze ook niet, ergens wordt daarvoor de rekening betaald, milieu, kinderarbeid, uitbuiting enz enz.

  1. Ik ken dit argument Sas, en heb er zelfs een post over geschreven. Het blijft onduidelijk, maar wat ik wel weet is dat sommige prijzen zo laag zijn omdat ze in ‘bulk’ inkopen en producten in verouderde verpakkingen verkopen.

 6. Ik vind de Action echt een geweldige winkel, daarom kom ik er ook alleen als ik ect iets nodig heb.
  Maar mijn laatste aankoop was een etui met neon stiften, voor mijn nieuwste hobby :-D

  1. Wat ga je schilderen Lot? En is de verf van de Action van goede kwaliteit? Ik heb zelf van de week schoolbord verf gekocht. Dat moet ik dus ook nog gaan doen zeg.

 7. Ohja, die moest ik weer halen bij de action! Oude begint nu toch wel ver te verslijten na 4 jaar.
  Laatste aankoop waren vuilniszakken (waar ik een dag eerder voor naar de action ging en was vergeten haha)

 8. Summer partylights flamingos die ik in een cadeaubon zag in Sneek. En toen ik vroeg wat ze kostte zei de vrouw in de winkel dat het decoratie was die ze bij de Action had gekocht.
  Dus wij naar de Action in Sneek waar nog 2 doosjes in de schappen lagen. 2,95 voor 10 flamingo party Light.

 9. Schoonmaakspullen en wegwerpbestek. Die laatste voor op vakantie.
  Ik ben ook gek op tassen en heb in Sussex een juten boodschappentas gekocht. Dat vind ik een leuk souvenir. Deed ik jaren geleden in Schotland bij Tesco. Kocht ik twee juten boodschappentassen met plaatjes van lieveheersbeestjes erop. Zo leuk :-) en kreeg er ook leuke reacties op en ik heb haren plezier gehad van die tassen.

 10. Schattig tasje!
  Mijn laatste action-aankoop waren de spullen voor de traktatie voor zoonlief; kleine kleurboekjes, een speeltje, wat te snoepen en een feesttasje erbij.
  Ik probeer zo min mogelijk bij de Action te komen, anders koop ik véél te véél ;).

 11. Tasjes, heerlijk. Ik heb er diverse…mijn “militaire tasje” (gewoon grijs hoor)is er een die op een flodderrugtasje lijkt, maar is oersterk. Kan er wel vijftien kilo in kwijt. Blikken, groente en fruit, noem maar op.
  Ook mijn Sea To Summit Ultrasil Shopping Bag is sterk én groooot, maar kan zo klein opgevouwen dat die aan de sleutelbos kan. Nee, geen 79 cent, wel al jaren trouwe dienst, dus ik heb mijn geld er al uit.

 12. Ik heb ook z’n tasje, is een stevig tasje, ik had er zware flessen in vervoerd, dat ging goed.

 13. Ik heb de laatste keer van die puinzakken gekocht in plaats van patroonpapier en dat werkt goed ,ik kom daar niet veel omdat je er met de wagen heen moet en ik met de wagen rij en van zo’n tasjes die heb ik bijna in elke tas zitten die zijn handig en sterk.

 14. Leuk zijn die tasjes hé. Ik heb zo eentje van de zeeman, ook super leuk en gemakkelijk. We hebben er ook al boeken ingedaan. :) In de action kocht ik wat knutsel spullen en een wokpan. :)

 15. Ik heb zo,n tasje gekocht maar dan groen met zwarte veertjes.En het laatste wat ik bij de action heb gekocht waren foto lijstjes .Ik ben dol op de action.

 16. de laatste aankopen waren kleine schoolspullen voor de meiden, geodriehoek en pennen, potloden dat soort spul.
  Ik kom er minder vaak omdat ik het kwalitatief minder goed vind en je vaak overbodige leuke zooi meeneemt. Dat lijkt leuk en goedkoop, maar blijkt in de praktijk het tegenover gestelde te zijn. Zo’n tasje heb ik voor de 2 oudste dochters gekocht voor wanneer ze hun zakgeld gaan uitgeven ;)
  Zelf gebruik ik die van Ikea, groter en sterker.

 17. Heel schattige kussenhoesjes! Die zijn daar spotgoedkoop. En opvouwbare tasjes zijn zo handig. Ik heb er altijd twee bij me, vooral nu je overal tassen moet kopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.